Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #14072 Írta: ledgeri
ledgeri válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Hogy lett meg 4 millióból? :P

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #14077 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók

ledgeri írta: Hogy lett meg 4 millióból? :P

a Colorado nyugdijazása azt jelenti hogy eladtam a vastelepen :lol:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 9 hónapja #14106 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
A Fusoval való kínlódás után egy időre dokkba vontattam a japán vasat, és leporoltam a New Mexicot. Ezzel valahogy jobban megy, mint a Fusoval. A fene se érti. Na mindegy. Ezzel legalább tudok nyerni. Itt még bőven van mit tenni, mert kb. 30K XP hiányzik a Coloradohoz. No meg most egy kicsit félős is lettem a hajó váltást illetően. :blush:

Egy-két pozitívum azért van ebben hajóban a Fusohoz képest. Az AA pl. fényévekkel jobb, és mivel rövid tömzsi a hajó, így a torpedókat is klasszul lehet vele kerülgetni. Legutóbbi meccsen egy Nicholasszal keveredtem közelharcba, 2-4 km között, és legalább két szalvóját kerültem ki, és végül AP-vel sikerült kilőni. :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, DragonZ

Több
8 éve 9 hónapja #14148 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
23-24kmről kapott 1-1 citadellát a Yamato,meg az Iowa:) máskor meg 7kmről egy szigetet nem találok el:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Doktoruur, Andrej72

Több
8 éve 9 hónapja #14151 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Múltkoriban a Kongommal csináltam hasonlót. Az ellenséges Langley vagy Bogue álldogált egy kisebb sziget mögött valami 24 km-re, azt gondolván, hogy biztonságban van. A saját repcsik spottolták, mire felküldtem én is a megfigyelő repcsit, és lőttem. Szegény akkora citadellát kapott, hogy a fél élete odalett. Hirtelen észbe kapott, és a szédítő 16 csomójával menekülni kezdett. Sajnos egy második sorozatra nem volt lehetőség, mert egy hegy útba lett.

Több
8 éve 9 hónapja #14170 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Éssss meg lett :) Azt kell mondjam elég hamar, habár az utolsó 50k xp-t zászlóval kapargattam össze.

Úgyhogy most készülhetek ismét a ... ásra :D De legalább már nyugodtan alszok :)

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33, vcsaba1968, sgt_dog, Szete58, Doktoruur, zstorok75, DragonZ

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.