Amerikai csatahajók

Több
8 éve 9 hónapja #13585 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
Volt nekem is vele 5 meg 7k dmgs köröm is.Nem is mutogatni való a statom vele:)Remélem azért lesz jobb is:)Ha nincs 5 romboló oldalanként meg valami átokfajzat cv,aki folyamatosan üldöz,akkor azért lehet vele operálni.Ami bajom van vele,hogy néhány térképen nem igazán találom a helyem...kicsik:) ha fullgázon menek,vagy belefutok az ellenség szájába,ha meg fordulni kell,akkor meg ugye kapom a 40k-s salvókat:).Ha meg lassan csorgok,akkor meg zéró esély a dd-k,meg a cv-k ellen :)Az meg,hogy magas tierben sem megy mindig az egymást segítő játék.....

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #13588 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
igen, minden hajótípusnak megvan az elátkozott és dicsőséges térképe :)
én múltkor a szokásos Fault Line jobb alagútba mentem be a Pensacolával, mert utoljára még jött utánam 2 romboló és egy Aoba. szembejött egy Nürnberg és Cleve, na mondom ezekkel elbánunk. minimap pillantás, na ezek visszafordultak, én meg már olyan közel voltam, hogy a fordulás ott öngyilkosság, persze a továbbhaladás is, de legalább magammal rántottam a Nürnberget...

Több
8 éve 9 hónapja #13593 Írta: sgt_dog
Akkor offoljuk szét a topicot:) Abba lukba cirkálóval csak begombázva,berzerker módra érdemes bemenni,hogy már az üvöltésedtől megfutamodjanak :) Nürnberggel mentem,jött egy Königsberg,meg egy rombi..ő bement mi vártunk a bejáratnál.. szemből jött is szintén egy rombi,meg 2 Kuma..a dd-k kölcsönösen elintézték egymást,mi kilőttük az egyik Kumát,a másik sebeit nyalogatva elmenekült...aztán kis idő múlva újra megjelent,és hozott magával egy Fusót is :lol: Kumába 3 citadella,és gondolkodhatott hol rontotta el:) A Fuson meg jól megedzettük a páncélt..:) először HE-vel kicsit fel lett hevítve,majd meg lett mártva:) köv csatába keményebb páncéllal mehetett:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #13595 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
igen, én is ritkán megyek oda be, de hát annyian megindultak, gondoltam tudják mit csinálnak :D
egyébként, hogy ON is legyen, mentem már be oda Mex-el is, persze csak mikor már meg volt tisztítva a terep, romboló pedig már egyáltalán nem volt már :)

Több
8 éve 9 hónapja #13602 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai csatahajók
sziasztok

2 km-ről ilyet is lehet :DD Az ellen pedig nem más, mint a MONTANA :)

Sajna utána az ellenfél Essex-e meg elintézett :/
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz, sgt_dog, Doktoruur, zstorok75, SgtBala

Több
8 éve 9 hónapja #13701 Írta: sgt_dog
Tegnap esti Új Mexikózás:)

Ezzel letudva a Myokós küldetés:)Amennyit szívtam a gyújtogatással,olyan könnyen jött össze az 1millió dmg :)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.308 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.