Szinte még alig játszottam a Yorck-al, de, nem hiszem, hogy rosszabb lenne mint elődei. Egyszerűen csak vegyétek figyelembe, hogy a kezdetek során nem működnek a kapitányi skillek, amelyek azért jócskán befolyásolják a hajód képességeid. A fejlesztések tovább javítanak. A Königsberg brutális, gyakorlatilag leváltotta az Omaha-t, saját meglátásom, hogy a Nürnberg ugyan olyan jó hajó.
A német cirkálók erőssége a sebesség, az ágyúk tűzgyorsasága és a lőtávolság. Valamint kérlek ne gyertek nekem azzal, hogy papír!? Ezek cirkálók, és ha rád köhög egy csatahajó, akkor vagy kifordulózod a lövést, vagy így jártál. A napokban az NO cirkálómat kapta oldalba egy Izumo. Mivel a skillek nem működnek, semmilyen jelzést nem kaptam, és szó szerint kirobbantam a vízből. A cirkálók gyilkos hajók, amíg kellő távolságban vagy egy csatahajótól, de ha a becsapódás 4-5 másodperc, akkor sorry. Ennyi volt, mert egy jó csatahajós szétszaggat. Viszont ha van 9-10 másodperced, és van becsapódás skill a kapitányon, akkor jó eséllyel kifordulózod, vagy mx. egy két lövést kapsz (ha nem citadellát
).
Összegezve, a németek távolsági harcra tervezett mozgékony ágyú platformok. Olyanok mint a közepes tankok, a játékukhoz ismerned kell a hajód képességeit, és az ellenséges hajó képességeit. Ha ez meg van, akkor a Yorck, mindenki számára is használható hajó lesz. Magam is tervezem a videó készítést, szóval, erősen gondolkodom majd egy Yorck fejlesztés bemutatásán.