Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #13249 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

BigaC írta: szó, ami szó, én is elég sok süllyedő és alig teljesítő Yorck-ot látok a játék végi listákon...

egyenlőre bejon nekem. a Konigsberg tier5-ben egyértelmuen nagyon durva.
Nurnberg inkabb az elmegy kategoria, Yorck most lett fullos, ez is inkabb oda tartozik, de rossznak azert nem mondanam, az elore torpedoja meg kimondottan jol jon... az agyujat azert szoknom kell meg...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #13294 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nekem a Königsberggel több sikerem volt, mint az egy számmal nagyobb testvér Nürnberggel, az újjáépítési költsége is sokkal kisebb.
A kalibere, ágyútornyainak száma és torpedóinak erőssége is ugyanakkora, a Nürnberg HP-je és tűzgyorsasága nagyobb.
Rombolótól fölfele mindenre AP-vel lövök, így szoktam 4-5-6 citadellát is lőni játékonként, persze arra vigyázni kell, hogy a rendelkezésre álló 24,5 k HP-vel ha elém kerül két Clev (esetleg egy Pensacolával megspékelve), azok szétlőnek hamarosan. Velük csínján és messziről.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Gneisenau67 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #13313 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Szinte még alig játszottam a Yorck-al, de, nem hiszem, hogy rosszabb lenne mint elődei. Egyszerűen csak vegyétek figyelembe, hogy a kezdetek során nem működnek a kapitányi skillek, amelyek azért jócskán befolyásolják a hajód képességeid. A fejlesztések tovább javítanak. A Königsberg brutális, gyakorlatilag leváltotta az Omaha-t, saját meglátásom, hogy a Nürnberg ugyan olyan jó hajó.

A német cirkálók erőssége a sebesség, az ágyúk tűzgyorsasága és a lőtávolság. Valamint kérlek ne gyertek nekem azzal, hogy papír!? Ezek cirkálók, és ha rád köhög egy csatahajó, akkor vagy kifordulózod a lövést, vagy így jártál. A napokban az NO cirkálómat kapta oldalba egy Izumo. Mivel a skillek nem működnek, semmilyen jelzést nem kaptam, és szó szerint kirobbantam a vízből. A cirkálók gyilkos hajók, amíg kellő távolságban vagy egy csatahajótól, de ha a becsapódás 4-5 másodperc, akkor sorry. Ennyi volt, mert egy jó csatahajós szétszaggat. Viszont ha van 9-10 másodperced, és van becsapódás skill a kapitányon, akkor jó eséllyel kifordulózod, vagy mx. egy két lövést kapsz (ha nem citadellát :evil: ).

Összegezve, a németek távolsági harcra tervezett mozgékony ágyú platformok. Olyanok mint a közepes tankok, a játékukhoz ismerned kell a hajód képességeit, és az ellenséges hajó képességeit. Ha ez meg van, akkor a Yorck, mindenki számára is használható hajó lesz. Magam is tervezem a videó készítést, szóval, erősen gondolkodom majd egy Yorck fejlesztés bemutatásán.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75, Gizmo, Lajler, Gneisenau67

Több
8 éve 8 hónapja #13319 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
lehet, hogy kevesen tudnak a Yorck-al jól játszani.
én sokszor azt reggelizem a Pensacolával, pedig kb. egy súlycsoportban vannak. :)

Több
8 éve 8 hónapja #13338 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Jó a Yorck, igaz az elején én sem voltam kibékülve vele de a végére megkedveltem. (még a megtartásán is elgondolkodtam)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #13375 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Lehet a Cleveland megint megy a piacra:)Nürnberg kicsit jobban kézre esik:)

A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.