Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12853 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Német csatahajók

BigaC írta:

Eper írta: Na nekem lassan elegem lesz ebből a szarból (Nürnberg) ha rangeról lövök semmit nem találok el vele ha közelebb megyek 1 max 2 sorozat és süllyedtem 12 ből 1 win:(

ne add fel, 16km-ről is nagyon szépen lehet találni velük, nekem még citadel hit is sikerült :) a német lövegek elég pontosak, a Nürnbergnek is kicsi a szórása.
én magyaros cirkálónak hívom, mert hátrafelé nyilazva a legveszélyesebb :)
közelharcban általában hátrányban vagy, sokszor Cleveland-el kerül az ember szembe, neki pedig több a lövege, 1:1 képességű playereknél általában bukó a Nürnberg.
csak engedd szépen előre a saját izgága Cleveland-eket és gyakorold be a 15-16km-ről vadászatot :)

Na látod ez az érdekes a Clevelanddel ha megyek akkor simán megy a 15-17km lövés pedig talán még lassabb is a lövedék(és nem emlékszem hogy lőttek ki citadellával, sőt alig kapok vele). De ha a Nürnberget választom szopó a csata, bár hozzá szokhatnék, hogy van ilyen a wg-nél pl nekem a tankosban az is8 és a francia 8 arty a mumus 21 egymást követő csatából (felváltva mentem velük) 1db win. Meg kellett értenem, hogy ezekkel nem mehetek. Lehet nekem itt ilyen a Nürnberg. A fura hogy nekem még a Dresden sem volt annyira bajos, ha jól tudom ott is 52% a winratem de a Nürnberg....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12857 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Mondjuk a játék egyik(?) nagy problémája az, hogy baromira nem határolódnak el a különböző ütegek lőtávolság különbségei. A Clevland 152mm-e ütegeinek a valóságba ~23,5km volt a hatótávolsága, a Nürnberg 150mm-es ütegeinek meg ~26km! Na most ez a játékban rohadtul nem jön elő. A Clevlandből csak így tudtak olyan hajót csinálni szerintem, hogy a nép egye mint a popcornt. Viszont ezzel meg a német cirkáló ágat vágták haza. Az egyetlen hatásos előnyét vették el!
Ilyen a Yorck is amúgy....a valóságban abból nőtt ki a német nehéz cirkáló ág. 100-300mm-es páncélzattal és 358mm-es szerelt lőszeres (de ez barom nehéz volt), majd később 360mm-es klasszikus hajóágyúval építve.
Előttem érthetetlen a Yorc 20-80mm-es páncélzata is. Mondjuk B hullal OK! De akkor tegyék már bele a C hullal a Heavy Cruser lehetőségét! Mert bizony a sebességét meg a fordulását, a lövegtornyok fordulását viszont a nehéz ütegekkel és páncélzattal vették figyelembe!;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Több
8 éve 9 hónapja #12858 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Gizmo írta: Mondjuk a játék egyik(?) nagy problémája az, hogy baromira nem határolódnak el a különböző ütegek lőtávolság különbségei. A Clevland 152mm-e ütegeinek a valóságba ~23,5km volt a hatótávolsága, a Nürnberg 150mm-es ütegeinek meg ~26km! Na most ez a játékban rohadtul nem jön elő. A Clevlandből csak így tudtak olyan hajót csinálni szerintem, hogy a nép egye mint a popcornt. Viszont ezzel meg a német cirkáló ágat vágták haza. Az egyetlen hatásos előnyét vették el!
Ilyen a Yorck is amúgy....a valóságban abból nőtt ki a német nehéz cirkáló ág. 100-300mm-es páncélzattal és 358mm-es szerelt lőszeres (de ez barom nehéz volt), majd később 360mm-es klasszikus hajóágyúval építve.
Előttem érthetetlen a Yorc 20-80mm-es páncélzata is. Mondjuk B hullal OK! De akkor tegyék már bele a C hullal a Heavy Cruser lehetőségét! Mert bizony a sebességét meg a fordulását, a lövegtornyok fordulását viszont a nehéz ütegekkel és páncélzattal vették figyelembe!;)

a Cleve olyan 17km korulre tud loni elviekben, a hatekony lotavja inkabb a 12-14 korul van, a Nurnberg meg 19.8km-re, ezek szerint pont hogy ottvan :D

de egyébként meg teljesen mindegy, hogy mi volt a névadó eredetiben, itt muszáj egy kalap alá tenni őket, muszáj hasonloan erősre tenni őket, a játékegyensúly miatt.

messziről egyik se hatékony, 10-12km-ről a Cleve megeszi szerintem, cserébe 15+km ről sokkal inkább a Nurnberg... ha meg nagyon kozel, akkor ott a torpedo... ki van ez egyensulyozva szerintem...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #12864 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta:
Na látod ez az érdekes a Clevelanddel ha megyek akkor simán megy a 15-17km lövés pedig talán még lassabb is a lövedék(és nem emlékszem hogy lőttek ki citadellával, sőt alig kapok vele). De ha a Nürnberget választom szopó a csata, ...
A fura hogy nekem még a Dresden sem volt annyira bajos, ha jól tudom ott is 52% a winratem de a Nürnberg....

Akkor jó kapitányod lehet :), Clevelandnál ha jól emlékszem 14.5km körül van a max, Advanced Fire Training-el lehet felvinni 17 körülire. Ráadásul Cleveland-al ilyen messzire lőni sikeresen a magas ív miatt inkább csak a kezdők/figyelmetlenek ellen lehet. A Nürnberg lövedékének pályája alacsonyabb, hatásosabb nagyobb távra.

Nekem az az érzésem, csak nagyon ráálltál a Cleveland technikájára, és csak meg kell szoknod, hogy itt máshová lősz. Egyébként az elődje a Königsberg is hasonló volt, csak szokatlan elrendezésű hátsó lövegekkel és talán nem volt rajta catapult fighter. 1:1-ben összekerülve próbáld a Cleveland-et magad után csalni és ne engedd túl közel, a hátsó ágyúkkal még mindig 6 lövedéket tudsz lőni, anélkül, hogy a sérülékeny oldaladat mutatnád. (De a legjobb őket 15-16km-ről AP-vel oldalba találni :))
Ha két-több különböző stílusú cirkálót tartasz és játszol velük, az agyad rááll a kétféle stílusr. Én sokat viszem a Pensacolát, nagyon másképp kell vele játszani, de a másik kedvenc cirkálóm.

Következő hajó: A Yorck-on egyébként erősen gondolkozom, hogy átlépjem, mert a Pensacola hasonló stílus, igaz a Yorck kevésbé látható olyan hamar, mint a Pensacola és vannak torpedói is.

Több
8 éve 9 hónapja #12896 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Német csatahajók

vonKurz írta:

Gizmo írta: Mondjuk a játék egyik(?) nagy problémája az, hogy baromira nem határolódnak el a különböző ütegek lőtávolság különbségei. A Clevland 152mm-e ütegeinek a valóságba ~23,5km volt a hatótávolsága, a Nürnberg 150mm-es ütegeinek meg ~26km! Na most ez a játékban rohadtul nem jön elő. A Clevlandből csak így tudtak olyan hajót csinálni szerintem, hogy a nép egye mint a popcornt. Viszont ezzel meg a német cirkáló ágat vágták haza. Az egyetlen hatásos előnyét vették el!

a Cleve olyan 17km korulre tud loni elviekben, a hatekony lotavja inkabb a 12-14 korul van, a Nurnberg meg 19.8km-re, ezek szerint pont hogy ottvan :D

de egyébként meg teljesen mindegy, hogy mi volt a névadó eredetiben, itt muszáj egy kalap alá tenni őket, muszáj hasonloan erősre tenni őket, a játékegyensúly miatt.

messziről egyik se hatékony, 10-12km-ről a Cleve megeszi szerintem, cserébe 15+km ről sokkal inkább a Nurnberg... ha meg nagyon kozel, akkor ott a torpedo... ki van ez egyensulyozva szerintem...

Na ez az szerintem sokkal jobbnak kellene lennie a Nürnbergnek, de ez nálam valahogy nem megy, pl Murm., König, Karlsruhe, Cleve teljesen elfogadhatóan muzsikál(t) de ez... pedig azt hittem ez lesz a megtartós 6os cirkálóm. Nem is tudom melyikkel menjek tovább mind a háromnál már lehetne 7es de nem tudom... Ami jónak tűnik 7ben a japán de ugye ott ha minden oké meglesz a küldis... szóval a dilemmám ez bár lehet nem kéne leragadni 6oson hanem minddel min 8-ig vagy tovább is menni:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo, Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12899 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Clevelandnak, ha jól tudom, csaknem kilőhetetlen citadellája van, nagyon rejtett és igen precíz lövéssel elérhető.
Általában egy sortűzzel nem lehet elsüllyeszteni.

Igaz, Yamato-salvóval még nem próbáltam ismerkedni a fedélzetén. :)

A németekkel kapcsolatban: én a Königsberget és Nürnberget megtartottam, talán az utolsó olyan hajók fölfele haladva, amelyeknek meg tudom fizetni az újjáépítési költségét, a jelen játéktudásommal.
Voltak már U-Bootok is mindketten többször is :) , de én ragaszkodom hozzájuk.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Gneisenau67 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.263 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.