Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #13064 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
nekem meg a Nürnberggel a legjobb a winrate, 60% :)
lehet csak nem szeret téged az a hajó...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #13066 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Igen szerintem is valami ilyesmi lehet, full hp kezdés után 30 sec telibe lőttek egy sorozattal maradt 350 hp:) de legalább maradt:) na azóta újabb 4 battle 4 vereség tényleg nem kéne erőltetnem ezt a hajót...
Egyébként ki melyik 7es 8as cirkálót ajánlja? egy 6-ost tartok meg szerintetek ezek után merjek gondolni arra hogy ezt tartsam meg?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Eper által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #13090 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: Igen szerintem is valami ilyesmi lehet, full hp kezdés után 30 sec telibe lőttek egy sorozattal maradt 350 hp:) de legalább maradt:) na azóta újabb 4 battle 4 vereség tényleg nem kéne erőltetnem ezt a hajót...
Egyébként ki melyik 7es 8as cirkálót ajánlja? egy 6-ost tartok meg szerintetek ezek után merjek gondolni arra hogy ezt tartsam meg?

Nézd, minden játékos másképpen értékeli az általa használt hajókat, gyakorlatilag eddig 7. tierben a Pensacola-n, és holnapi nappal a Myoko-n vagyok túl. Mind a két hajó brutálisan jó. Meg van a német hetes is, de csak megvettem és egy kört mentem vele. Hamarosan azon is kifejlesztem a modulokat. 8. tierben még kóstolgatom az amcsit, de ígéretes.

Hatodik tierben komoly a verseny, Aoba, Cleveland, Nürnberg. Mind a három cirkáló jó a maga nemében, és a maga szerepében. Nekem rankedra a Cleveland áll a kikötőben, de csak azért nincs mellette a Nürnberg, mert kellett a kredit, és nincs rá kapitányom. A ranked első szakaszát pedig az Aoba-val toltam ki :evil:

Tudom kész választ vártál, de ezt neked kell kitapasztalnod, ráérezned. Mit tudsz kihozni a hajóból.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #13177 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Nürnberget elővettem, kéne a 4. skill pont a +20% lőtávhoz:

Hogy az istenbe kaphattam high calibert, mikor 60k sebzés összejött? (utána a cv roncsába beleakadt myokouba sikerült még jó párat belelőnöm)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, Lajler

Több
8 éve 9 hónapja #13215 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Gratulálok szép kör volt:)
Na ez az ami nekem egyszer sem jött össze. El van átkozva Nürnberg nálam, (egyébként a hétvégén kb 40 csata talán 8 win) ebből a Nürnberg kb a felében volt érdekelt tragikus eredménnyel. De hogy mi lehet az oka... volt hogy 3 Nürnberggel voltunk egy helyen Én voltam a középső előttem is mögöttem is volt kb 2kmre 1-1, direkt a legkésőbb is lőttem, hogy ne engem spotoljanak (lövés után forogtam is rögtön) mégis az ellenfél engem lőtt 5 hajóval, persze mentem a levesbe mert az elforgatott hajómat egy Fusó és egy NM szétkapta 20 secen belül, de érkezett addig 2 Cleve és egy Nürnbergtől is lövés... Ja és hogy örüljek 15x a Strait map volt amit utálok (ezzel és a Fusóval).
elnézést ez lehet inkább a dühöngőbe tartozott volna

Több
8 éve 9 hónapja #13217 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Lehet, hogy sokan nem értenek vele egyet, de szerintem a Nürnberget kicsit gyáván kell játszani (vagy nevezzük megfontoltnak :)), ha túlerő merül fel, azonnal hátsót mutatni, manőverezni és a két löveggel hátrálás közben is szépen lehet sebezni. Persze nyilván van eset, amikor nincs hová hátrálni. Sokan szerintem megörülnek a Nürnberg torpedóinak és hajlamosak közel menni a sűrűjébe, hogy kipróbálhassák, de ez nagyon kockázatos, ilyenkor egy Cleveland is sajnos többnyire leveri a Nürnberget, nem beszélve a magasabb tierekről. A torpedó nekem akkor jött be, amikor végjáték volt, már mindenki 10km-en belül volt, a BB-k egymásra koncentráltak, és akkor meg tudtam közelíteni/torpedózni egy csatahajót vele. Volt még talán egy rossz helyre tévedt CV is, mint áldozat. Viszont egyszer peches módon bekaptam egy torpedót rombolóként egy Nürnbergtől :D
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vonKurz

Oldalmegjelenítési idő: 0.260 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.