Német cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja #13906 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Számomra a Königsberg osztályú könnyűcirkáló megváltás volt a Karlsruhe osztályú után (bár nem éreztem azt sem olyan katasztrófálisnak, mint, ahogy azt itt többen is írták). Viszont (helyhiány miatt) lecseréltem a Nürnberg osztályúra. Jó hajó ez is, de rá kell érezni és a kapitány képességei is sokat jelentenek (mármost a pontokat én tartogatom az Admiral Hipper osztályú nehéz cirkálóra és csak három aktív képesség van rajta+3 pont). Következtetés, nekem nem megy vele valami fényesen, bár néha meg tud lepni! Amúgy az egyetlen probléma amit ennek két hajónak (Königsberg és Nürnberg) fel tudok róni, ugyanaz, mint a Myogi osztályú csatacirkálónál: a főfegyverzet elrendezése. A legtöbb negatív élményt viszont inkább a saját magam hülyeségének és figyelmetlenségének (esetleg balszerencsémnek) tulajdonítanám. Érdekes tapasztalatom viszont a Yorck osztályú nehéz cirkálókkal kapcsolatosan, hogy nehéz meggyújtani. Mikor a gyújtogatós küldetést csináltam, a New Mexico osztályú dreadnought repesz gránátjainak igencsak föladta a leckét, míg más hajót egy össztűz akár három (1-2 mindenképpen) szektorban is felgyújtott, addig e hajóosztály hajóit egyáltalán nem sikerült.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #14152 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Jólesik visszaülni a Nürnbergbe, szinte mindig meghálálja.
Kép nincs, de 7 citadelt osztottam ki vele és 8 tüzet, ami az eddigi zsinórban pár vagy nullához képest nagy ugrás :)
A hajó is szeret engem... 63.79% a WR-em ezzel a hajóval :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14155 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Német cirkálókra melyik upgradet érdemes tenni? Propulsion mod, vagy damage control? Én a propulsion modra szavaznék. Ja, és a harmadik sor kapitányi skilljei? High alert vagy superintendent?
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 8 hónapja #14160 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Andrej72 írta: Német cirkálókra melyik upgradet érdemes tenni? Propulsion mod, vagy damage control? Én a propulsion modra szavaznék. Ja, és a harmadik sor kapitányi skilljei? High alert vagy superintendent?

nálam a Propulsion van damage szempontjából (korábban sokat rohadt le a motor :))
az utolsónál pedig Steering Gear, a manőverezés+ mindig jól jön.
be van még rakva a +20% AA hatótáv, amikor még repülőket hajkurásztam, akkor vettem, de talán most már lecserélem accurancy-re.*
skillből nekem a 20% torp van berakva, de talán jobb lett volna a -10% javító visszatöltési idő. a superintentent skillt inkább a rombolókon szoktam használni, nekem elég szokott lenni a 2 AA boost+2 repülő a Nürnbergen.

* nahát! én most döbbentem rá, hogy dublon nélkül is lehet upgrade-et cserélni. meg voltam győződve róla, hogy csak 25 dublonért lehet cserélni. most jöttem rá, hogy ha a destroy-t választom (ekkor elveszik az eredeti upgrade), akkor simán lehet :D
szóval a dublon csak ahhoz kell, hogy kreditmentesen lehessen cserélgetni a már megvásároltak között és ne vesszenek el.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Dr.OGA

Több
8 éve 8 hónapja #14161 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Jó tudni ezt a destroy opciót. ;)

Több
8 éve 8 hónapja #14176 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Német csatahajók

BigaC írta: * nahát! én most döbbentem rá, hogy dublon nélkül is lehet upgrade-et cserélni. meg voltam győződve róla, hogy csak 25 dublonért lehet cserélni. most jöttem rá, hogy ha a destroy-t választom (ekkor elveszik az eredeti upgrade), akkor simán lehet :D
szóval a dublon csak ahhoz kell, hogy kreditmentesen lehessen cserélgetni a már megvásároltak között és ne vesszenek el.

:D

A minap jöttem rá, hogy nem csak dublonert de creditert is lehet "premium" fogyóeszközt vásárolni. 15 dublon vagy 22500 credit. :P

Jo pap holtig tanul. De akkor sem befejezi tanulmányait, hanem határozatlan időre felfüggeszti.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.255 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.