Német cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja #14335 Írta: bela455
bela455 válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Andrej72 írta: Márpedig az Omahatól hányingerem volt, így nem vagyok hajlandó az amerikai cirkáló ágat húzni. ;) Elvileg a Clevelandet free xp-re kivehetném, de nem akarok rá free xp-t költeni. Inkább maradok a német cirkálókon. Hátha majd egyszer kapnak buffot, :evil:

Akkor jo. Neked az Omahatol hanyigered volt, nemet cirkalok nem nagyon sebeznek a japan cirkalokrol megy a panasz. Akkor melyik cirkaloag a jo?

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14336 Írta: Andrej72
Andrej72 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Lehet, hogy az amerikai jó, csak nekem nem volt idegem az Omahával grindolni. Azért én csináltam ám jó köröket a Königgel. Ma volt egy 66k meccs, meg volt korábban 78k is.

Ki mivel érzi a játékot. Nekem a Königgel sokkal jobban megy, mint az Omahával. Azon túl én szeretem, hogy van torpedóm. Jó dolog az! Az amcsi ágon T6-nál már nincs.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Andrej72 által.

Több
8 éve 8 hónapja #14338 Írta: Andrej72
Az első sor kapitányi skilljeiből a basic firing training, vagy basics of survivability a hasznosabb a német vasakon?

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #14344 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók
No feltéptem a Yorck-ra a B hull-t!
Hölgyeim és Uraim!

Ez már azért baromira nem ugyan az a hajó!;) A B hull-al mentem kb 20 csatát már. Fele-fele volt a win/def, de nem a hajó miatt, viszont a balfasz csapattársak miatt igen! 7 hajónk maradt és az ellen DD-je elfoglalja a bázisunkat. Erre most mi a tökömet mondjak?:(
A csobbanások is konkrétan elmaradnak. A légvédelmem volt csata, hogy egymaga 14 repülőt lőtt le. Természetesen beleértve a saját repülőmet is a légvédelembe.:)
A církáló lövedékeket határozottan jól állja, és a BB-ktől is jelentősen kevesebb heavy demage-ot kapok, pedig a páncélzata maradt - papír szerint(!) - ugyan annyi amennyi volt. Jobban fordul, így nem nehéz már az Incoming Fire-t kimanőverezni!,)
Nekem tökre kellemes csalódás a B hull-al a Yorck....
Kb 50%-on volt a HP-m amikor neki álltam egy 100% HP-s Tripzet leégetni hajógerincig....igaz 174 HP-val, de én úsztam tovább míg a Tripz ment javítani, de az is igaz, hogy sztem a gyerek tök béna volt a csatahjóval!:D

Summázva: Ki kell seggelni a B hull-ig, és más dimenzióba kerül a Yorck!

Szerk: A légvédelem és a másodlagos fegyverzet a B hullal átváltott a 88mm-eskről a 105mm nehéz légvédelmi és nehéz páncéltörő ágyúra! Nagyon erős fegyver skacok!;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 8 hónapja #14345 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
:)
Ugyanez volt a Pensacolával. Fel upgrade-elve már frankó kis hajó, és +2 cső :)
Nem is tudom, van-e másik ilyen elrendezésű hajó a játékban - 2x3-as és 2x2-es löveg.
De talán a Yorck-on 210mm-esek vannak, nem 203 mint az amerikai ágon, bár nem tudom sebzésben számít-e valamit az a pár extra mm :).
És hát neked ott vannak a torpedók, bár nekem nem annyira sikerült a Nürnbergen sem kihasználni.
Remélem a New Orleans is jobb lesz, ha elérem ott én is a B hullt :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 8 hónapja #14349 Írta: Andrej72
Na! Helyreállt a világ rendje. A Königgel az oldalát mutató NM-nak lőttem 6,5K sorozatot AP-vel. :woohoo: Van azért kraft ezekben a német cirkálókban. :evil:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.347 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.