Előszöris sziasztok, új vagyok, és a köszönés mellett szeretnék utólag is elnézést kérni mindenkitől, akinek egy-egy csatában elguruló gyógyszerek miatt beszóltam volna
Yorck témához szólnék hozzá, mert ez egy remek cirkáló. 65 csata után 52.3% a winratem vele, de volt ez sokkal több is. (Én azt vallom, hogy a winrate elsősorban nem a te teljesítményed mutatja, hanem a korábbi csapataidét.) Szóval ha ráérzel, és tudod, hogy játssz vele, akkor nagyon kellemes perceket fog szerezni. Én a Nürnberget is imádtam, és pl a Cleve-vel ellentétben ezt megtartottam a kikötőben. Ahogy itt többen írtátok már, a német cirkálók előnye a lőtáv, a tűzgyorsaság, a lapos ívben tüzelő ágyúk, és kiváló páncélátütés. Ezekkel a hajókkal kár a HE-t erőltetni, persze ez nyilván célpont függő is, hiszen van amit csak azzal lehet sebezni, de a HE sebzésük nagyon kicsi minden kaliberben. Viszont a lapos ív és a lövedéksebesség adja, hogy AP-vel puttyogtassátok bárminek az oldalát mondjuk 10 km alatt.
A Yorck papír, de a legtöbb cirkáló az, cserében viszonylag gyors, és viszonylag jól fordul. És vannak kiváló torpedói. A korábbi tanácsokkal ellentétben én a német torpedókat nem csak végjátékra tartogatom, simán lerohanok csata közben is egy-egy csatahajót, ha magányos. Szemből úgysem fog sok találat bevinni. És persze a torpedó kiválóan alkalmas arra is, hogy kibillentsd az ellenfeled, és muszáj legyen manővereznie, amivel csökken a pontossága.
Légvédelme közepes, de ha van olyan szerencsétlen CV, aki mindenképp téged szemelt ki magának, akkor simán megegyelheted a repülőit. Nekem Yorck-kal eddig 22 repülő volt a legtöbb egy csatában, mert szegény hülye egész játék alatt engem támadott.
Most az ARP Kongo és Myoko küldiken dolgozok, és felváltva használom a Yorck-ot és a Pepsi-t, mindkettő kiválóan alkalmas a feladatra, szépen gyújtogatnak és a repcsiket is szedegetik rendesen.
Szóval ne féljetek a Yorck-tól, meg úgy általában a német cirkálóktól, mert a Königgel kezdve kiváló hajók.
Ja igen, még annyit, hogy prem nélkül játszok, és így is simán pluszosra jön ki, pedig már t7 hajó. És még szép is