Német cirkálók

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #13435 Írta: dolfikavik
dolfikavik válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Előszöris sziasztok, új vagyok, és a köszönés mellett szeretnék utólag is elnézést kérni mindenkitől, akinek egy-egy csatában elguruló gyógyszerek miatt beszóltam volna :)

Yorck témához szólnék hozzá, mert ez egy remek cirkáló. 65 csata után 52.3% a winratem vele, de volt ez sokkal több is. (Én azt vallom, hogy a winrate elsősorban nem a te teljesítményed mutatja, hanem a korábbi csapataidét.) Szóval ha ráérzel, és tudod, hogy játssz vele, akkor nagyon kellemes perceket fog szerezni. Én a Nürnberget is imádtam, és pl a Cleve-vel ellentétben ezt megtartottam a kikötőben. Ahogy itt többen írtátok már, a német cirkálók előnye a lőtáv, a tűzgyorsaság, a lapos ívben tüzelő ágyúk, és kiváló páncélátütés. Ezekkel a hajókkal kár a HE-t erőltetni, persze ez nyilván célpont függő is, hiszen van amit csak azzal lehet sebezni, de a HE sebzésük nagyon kicsi minden kaliberben. Viszont a lapos ív és a lövedéksebesség adja, hogy AP-vel puttyogtassátok bárminek az oldalát mondjuk 10 km alatt.
A Yorck papír, de a legtöbb cirkáló az, cserében viszonylag gyors, és viszonylag jól fordul. És vannak kiváló torpedói. A korábbi tanácsokkal ellentétben én a német torpedókat nem csak végjátékra tartogatom, simán lerohanok csata közben is egy-egy csatahajót, ha magányos. Szemből úgysem fog sok találat bevinni. És persze a torpedó kiválóan alkalmas arra is, hogy kibillentsd az ellenfeled, és muszáj legyen manővereznie, amivel csökken a pontossága.
Légvédelme közepes, de ha van olyan szerencsétlen CV, aki mindenképp téged szemelt ki magának, akkor simán megegyelheted a repülőit. Nekem Yorck-kal eddig 22 repülő volt a legtöbb egy csatában, mert szegény hülye egész játék alatt engem támadott.
Most az ARP Kongo és Myoko küldiken dolgozok, és felváltva használom a Yorck-ot és a Pepsi-t, mindkettő kiválóan alkalmas a feladatra, szépen gyújtogatnak és a repcsiket is szedegetik rendesen.
Szóval ne féljetek a Yorck-tól, meg úgy általában a német cirkálóktól, mert a Königgel kezdve kiváló hajók.
Ja igen, még annyit, hogy prem nélkül játszok, és így is simán pluszosra jön ki, pedig már t7 hajó. És még szép is :)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja dolfikavik által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 8 hónapja #13449 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Én ezt a javadalmazást sem értem amúgy....
Hajnalban toltam egy igen jó kört a Yorck-al.53 találat,5 tűzgyújtás, 3 páncéltörés és 3 bázis védelem, 7 hajóval váltottam "eszmecserét". 2000- XP, 240k tallér és 179 FXP!
Na de most ettől lényegesen jobb, győztes körökre nem kaptam csak a töredékét!

Több
8 éve 8 hónapja - 8 éve 8 hónapja #13740 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Rendben srácok, akkor német cirkálók. Már készülök a Yorck bemutató videóra, de a Fraps tördeli a videót, szóval beállítási gondjaim vannak. De megküzdök vele, azért tanács jöhet :lol:
Szóval, a Yorck nagyon is jó hajó használható cirkáló, ennek bizonyítására két részletben rakom fel a képeket. Természetesen nem minden csatám ilyen, de ez még alap hajó, a kapitányi skillek pedig még nem használhatók. Ez pedig nagyon-nagyon nagy hátrány egy cirkáló esetében.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 8 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 8 hónapja #13741 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német csatahajók
2. sorozat.
Amúgy Fraps ügyben tud valaki segíteni?

Mellékletek:

Több
8 éve 8 hónapja #13743 Írta: AtuqShaman
AtuqShaman válaszolt a következő témában: Német csatahajók

GaiusHun írta: 2. sorozat.
Amúgy Fraps ügyben tud valaki segíteni?

Mi a gond vele? (Ugyan nem használom, mert az 58 fps-emböl 25-40-et csinál.)

Több
8 éve 8 hónapja #13899 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A Yorck-al csapattam egy 3k+ -os kört. Nyamm, nyamm....csak ne csobbannék az ilyen jó körökben szinte mindig.:)

Oldalmegjelenítési idő: 0.295 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.