Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #12925 Írta: Eper
Eper válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Na ez jó kérdés odamentek közel egyesével 4 hajó közé és meghaltak:)
M ára elég volt az élmény 7 battle 1 win köszi wg ezt most inkább hanyagolom, nincs hozzá idegem, hogy erre pazaroljak idő így:)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12943 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: Szóval kezdődik.... Nürnberg 1. csata (Aobával 2 bukta volt már előtte)

Gratula!:)
Nem a győzelem számít! Látod azért lehet ezzel a hajóval is "termelni". 1 torpedó találatod volt így azt a következtetést vonom le, hogy minimum 4 süllyesztésed volt vagy tűzrakásból, vagy az AP gránátok áldásos tevékenységéből!....és 125 találat!;) Na ez már német církálós!:) :whistle:

Több
8 éve 9 hónapja #12953 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Gizmo írta: Gratula!:)
Nem a győzelem számít! Látod azért lehet ezzel a hajóval is "termelni". 1 torpedó találatod volt így azt a következtetést vonom le, hogy minimum 4 süllyesztésed volt vagy tűzrakásból, vagy az AP gránátok áldásos tevékenységéből!....és 125 találat!;) Na ez már német církálós!:) :whistle:

pontosan... :) megszereti ő még a Nürnberget :)
valahogy nyugtat engem az a hajó, ha egy túl izgalmas meccset megyek rombolóval vagy a Pensacolával, utána visszaülök a Nürnbergbe és megnyugszom :)))
a vele való torpedózást nagyon ritkán használtam eddig, bár már kétszer végjátékban életet/csatát mentett egy csatahajóval szemben :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #13052 Írta: Eper
Na megint ez a kupac bantakaka gondoltam ezzel csinálom a Myoko küldit 12 battle 2 win:)
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #13056 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: Na megint ez a kupac bantakaka gondoltam ezzel csinálom a Myoko küldit 12 battle 2 win:)

tudod, az átlagnak meg kell lenni globálisan, gyanús is volt hogy utolsó 2 meccsem hogy sikerült vele :evil:

mert az enyemek meg ilyenek

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, Lajler

Több
8 éve 9 hónapja #13060 Írta: Eper

vonKurz írta:

Eper írta: Na megint ez a kupac bantakaka gondoltam ezzel csinálom a Myoko küldit 12 battle 2 win:)

tudod, az átlagnak meg kell lenni globálisan, gyanús is volt hogy utolsó 2 meccsem hogy sikerült vele :evil:

mert az enyemek meg ilyenek

Gratula szép kör.
Nekem az a bajom, hogy 12 ből 2 t nyerek, volt benne jó pár elfogadható kör is... de hogy 17% legyen a winratem vele nos ez biztos, hogy a sorsoláson inkább múlik nem máson. Szóval szerintem nincs más mint szokásos wg-s történet ezzel szívni fogsz barátom tank vagy hajó.....
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.307 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.