Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #12804 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Német csatahajók
A magasabb Tier-ek "ára" a magas újjáépítési költség, én az Atagoval jártam így, miután kicsengettem érte 11700 dubloont, ami nem kis pénz.
Szóval a játék a magasabb Tier-ek viszonylagos kényelmét azzal próbálja tompítani, hogy próbára teszi a játékost.
Én is hajlítottam már ketté grafitceruzát egy-egy halállal végződő játék után.
Szerencsére puha műanyagból volt.
Never look back with anger.

:)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Eper

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #12828 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: Na nekem lassan elegem lesz ebből a szarból (Nürnberg) ha rangeról lövök semmit nem találok el vele ha közelebb megyek 1 max 2 sorozat és süllyedtem 12 ből 1 win:(

ne add fel, 16km-ről is nagyon szépen lehet találni velük, nekem még citadel hit is sikerült :) a német lövegek elég pontosak, a Nürnbergnek is kicsi a szórása.
én magyaros cirkálónak hívom, mert hátrafelé nyilazva a legveszélyesebb :)
közelharcban általában hátrányban vagy, sokszor Cleveland-el kerül az ember szembe, neki pedig több a lövege, 1:1 képességű playereknél általában bukó a Nürnberg.
csak engedd szépen előre a saját izgága Cleveland-eket és gyakorold be a 15-16km-ről vadászatot :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12830 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Megnéztem, nekem amúgy ezek az upgrade-ek vannak hozzá:
-Steering Gear mod, ez a rudder time-ot csökkenti, gyorsabban reagál a fordulásra
-Propulsion mod, engine lerohadás ellen, mert az volt a tapasztalatom, gyakran elszáll egy erősebb találattól
-AA mod, +20% légelhárítás táv. (azért raktam ezt, mert akkor még erre gyúrtam, repülős küldetések miatt, talán ez utóbbit most már inkább másra használnám, de doublonom nincs, úgyhogy marad ez :) )

(talán a main gun pontossága lehet erre a slotra még jó, szerintem a forgatásra kár költeni, az úgyis elég gyors-és vele együtt nő a töltési idő...)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12831 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Eper írta: Na nekem lassan elegem lesz ebből a szarból (Nürnberg) ha rangeról lövök semmit nem találok el vele ha közelebb megyek 1 max 2 sorozat és süllyedtem 12 ből 1 win:(

Ahogy BigaC írta! 15-16km-ről folyamatosan tüzelj vele! Ha a süllyesztést erőlteted akkor Te süllyedsz, de ha ránk hallgatsz, és szórod a mannát a messziből a célpontra, akkor sok sikerélményed lesz vele!

BigaC írta: Megnéztem, nekem amúgy ezek az upgrade-ek vannak hozzá:
-Steering Gear mod, ez a rudder time-ot csökkenti, gyorsabban reagál a fordulásra
-Propulsion mod, engine lerohadás ellen, mert az volt a tapasztalatom, gyakran elszáll egy erősebb találattól
-AA mod, +20% légelhárítás táv. (azért raktam ezt, mert akkor még erre gyúrtam, repülős küldetések miatt, talán ez utóbbit most már inkább másra használnám, de doublonom nincs, úgyhogy marad ez :) )

(talán a main gun pontossága lehet erre a slotra még jó, szerintem a forgatásra kár költeni, az úgyis elég gyors-és vele együtt nő a töltési idő...)

Így van! Nekem is a pontosság buff van bent.;) Rohadt jól szorja az ellent vele.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Gizmo által.

Több
8 éve 9 hónapja #12832 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német csatahajók
Az szép és jó, de t7, t8-as csatákban nem megy sokra a lőtávval az ember, mert messzebbről lővik. Lassan meglesz a 4. skill pont és a + lőtáv, de menni kéne még pár csatát hozzá...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #12834 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német csatahajók

Grievous írta: Az szép és jó, de t7, t8-as csatákban nem megy sokra a lőtávval az ember, mert messzebbről lővik. Lassan meglesz a 4. skill pont és a + lőtáv, de menni kéne még pár csatát hozzá...

Nem szabad sztem belemenni direkt golyóváltásba t7-8-ban - bár az elég szívás leosztás -, próbálni helyezkedni egy magasabb szintű cirok mőgé.
Én legalább is ezt próbáltam - több kevesebb sikerrel - meghúzni!

Szerk.:...viszont T4-6-ban meg baromi jó vagy a 15-16km-el;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja Gizmo által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Oldalmegjelenítési idő: 0.257 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.