- Köszönetek: 81
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Eper írta: Na nekem lassan elegem lesz ebből a szarból (Nürnberg) ha rangeról lövök semmit nem találok el vele ha közelebb megyek 1 max 2 sorozat és süllyedtem 12 ből 1 win:(
Eper írta: Na nekem lassan elegem lesz ebből a szarból (Nürnberg) ha rangeról lövök semmit nem találok el vele ha közelebb megyek 1 max 2 sorozat és süllyedtem 12 ből 1 win:(
Így van! Nekem is a pontosság buff van bent. Rohadt jól szorja az ellent vele.BigaC írta: Megnéztem, nekem amúgy ezek az upgrade-ek vannak hozzá:
-Steering Gear mod, ez a rudder time-ot csökkenti, gyorsabban reagál a fordulásra
-Propulsion mod, engine lerohadás ellen, mert az volt a tapasztalatom, gyakran elszáll egy erősebb találattól
-AA mod, +20% légelhárítás táv. (azért raktam ezt, mert akkor még erre gyúrtam, repülős küldetések miatt, talán ez utóbbit most már inkább másra használnám, de doublonom nincs, úgyhogy marad ez )
(talán a main gun pontossága lehet erre a slotra még jó, szerintem a forgatásra kár költeni, az úgyis elég gyors-és vele együtt nő a töltési idő...)
Nem szabad sztem belemenni direkt golyóváltásba t7-8-ban - bár az elég szívás leosztás -, próbálni helyezkedni egy magasabb szintű cirok mőgé.Grievous írta: Az szép és jó, de t7, t8-as csatákban nem megy sokra a lőtávval az ember, mert messzebbről lővik. Lassan meglesz a 4. skill pont és a + lőtáv, de menni kéne még pár csatát hozzá...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.