Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #11858 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Tegnap este a Nürnberg-el volt egy fantasztikus csatám, a szokásos összecsapáson kívül az igazi trófea két ARP Kongo volt, mind a kettőt torpedókkal süllyesztettem el :cheer: 4 km-en belül, szépen jöttek egymás után :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #11861 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Nürnberggel vagy kurva jó csatákat mész, vagy ha nincs szerencséd és még hülye is vagy hozzá gyorsan csobbansz! Én szeretem ha jó a csapat, akkor nagyon erős támogató tud lenni!
A Yorck a nagyobb célom nekem is, kb 35k XP meg van már belőle..... :whistle: :silly:

Több
8 éve 9 hónapja #11866 Írta: GaiusHun
Én elhatároztam, hogy az első 10. tier/ német cirkáló lesz :), az adatok alapján az eddigi legjobb paraméterekkel rendelkező hajó lesz :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Több
8 éve 9 hónapja #11883 Írta: GaiusHun
S íme az általam írt csata, amikor is két ARP Kongo veszettül nyomult rám, egyenesen belerohanva a torpedók hullámaiba. Ráadásként partra futottam, szóval egyetlen sorozattal kiemelhettek volna, de ahhoz tudni kellene célozni, mert átlósan fogtam partot. Pedig ez a kör is rosszul indult, de a végén két papírhajó /én és a Cleveland/ lehozta a meccset. Lehet szidni a német cirkálókat, de egyvalamit nem szabad feledni, ezek az úgynevezett papírcirkálók a tengerek gyilkos ragadozói.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
8 éve 9 hónapja #11909 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Kénytelen voltam eladni a Königsberget, mert a Myoko küldihez nem jó. Utolsó csatája:

Sajna 3. kép nem lett jól elkészítve.

Nürnberget megvettem, kapitány 50%-ról indult, felszerelésnek csak egy pontosság javítást tudtam megvenni. Édes ist...
1. menet

Azt hittem csapattárs segíteni fog, helyette a 2 cleve szétszedett fél perc alatt HE-vel, gondolom én, egyik legalább süllyedt...
2. menet

3. menet

Ha nem lett volna bukta :angry: Leglaább lett egy dd killem.
4. menet

Mindeki lötávon kívül, vagy csak mindenfele esnek a lövedékek, dd-t felspotolom füstben (szónár), azt hiszem elindul, elé lövök, de egy helyben állt, a következő pillanatban a 3 tirpitz szétszedte. Katasztrófa szorzás.

Mindegyiknél volt +50% zászló a kapitány miatt. Eddig a tapasztalataim. Nem túl gyors, nem túl jó a fordulékonysága az alap testtel, legalábbis nehéznek éreztem. Fordulást segítő modult holnap veszek rá, addig kicsit majd farolok holnap. Ágyú detto elődjével érzésre, és töltésre is. Clevenél már hozzászoktam 1-3 nap alatt, hogy ívesen mennek a lövedékek, ahogy ennél is. 3 bukta, egy pocsék győzelem, remélem nem lesz ilyen a folytatás, Clevenál volt javulás fejlesztéseket követően :S

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #11918 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Kénytelen voltam eladni a Königsberget, mert a Myoko küldihez nem jó. Utolsó csatája:

Sajna 3. kép nem lett jól elkészítve.

Nürnberget megvettem, kapitány 50%-ról indult, felszerelésnek csak egy pontosság javítást tudtam megvenni. Édes ist...
1. menet

Azt hittem csapattárs segíteni fog, helyette a 2 cleve szétszedett fél perc alatt HE-vel, gondolom én, egyik legalább süllyedt...
2. menet

3. menet

Ha nem lett volna bukta :angry: Leglaább lett egy dd killem.
4. menet

Mindeki lötávon kívül, vagy csak mindenfele esnek a lövedékek, dd-t felspotolom füstben (szónár), azt hiszem elindul, elé lövök, de egy helyben állt, a következő pillanatban a 3 tirpitz szétszedte. Katasztrófa szorzás.

Mindegyiknél volt +50% zászló a kapitány miatt. Eddig a tapasztalataim. Nem túl gyors, nem túl jó a fordulékonysága az alap testtel, legalábbis nehéznek éreztem. Fordulást segítő modult holnap veszek rá, addig kicsit majd farolok holnap. Ágyú detto elődjével érzésre, és töltésre is. Clevenél már hozzászoktam 1-3 nap alatt, hogy ívesen mennek a lövedékek, ahogy ennél is. 3 bukta, egy pocsék győzelem, remélem nem lesz ilyen a folytatás, Clevenál volt javulás fejlesztéseket követően :S

Üdv!

Az én személyes tapasztalatom, hogy a saját tierjében a Königsberg jobb hajó, mint a Nürnberg a sajátjában.
Az utóbbi, érzésre, nagyon hasonló az elődjéhez, de vannak negatívumai.
Az ágyúk ugyan azok, de sajna itt már nem "muzsikálnak" olyan jól, (értsd: nem olyan effective a sebzésük) mint egy tierrel korábban.
A hajó fordulékonysága sem olyan nagyszerű, bár nem rossz. :(
A tornyok is lassabban fordulnak még ha csak egy kicsivel is.
És természetesen, a törzs gyengébb, mint ha papírból lenne, bár ezt már meg lehetett szokni a Königsbergnél is. :( :woohoo:
Talán a Nürnberg moduljai nem annyira érzékenyek...

Néha idegrángást kapok, hogy ez a két jószág mennyire gyenge. Elég csak rájuk vinni a célkeresztet, és már sérül is az egyik modul, és ezt egy rombolóval harcolva is produkálják... :angry:
Az egyik csatában a Königem, lépten-nyomon modulsebzést kapott. A változatosság kedvéért, egyik találatnál a torpedó, következőnél a torony, aztán a motor, aztán a kormánylapát, majd kezdődött minden elölről mindaddig, míg el nem süllyedtem. (Mondjuk, így elég gyorsan is jött a halál...) :angry:
Valószínűleg, csuklott is minden WG-s édesanyja rendesen… :evil:
Elhiszem, hogy az amúgy jó hajónak, kellenek negatív tulajdonságokat adni a játékegyensúly miatt, de mint sok minden másban, itt is átesett a WG a ló másik oldalára…
Persze tudom, hogy ezzel a hajóval távolról kell operálni, de jó párszor nincs rá lehetőség.
Ettől függetlenül, a Königsberg egy állandó darab lesz nálam, viszont a Nürnberg, hát nem hiszem… ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.321 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.