- Köszönetek: 1328
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Grievous írta: Kénytelen voltam eladni a Königsberget, mert a Myoko küldihez nem jó. Utolsó csatája:
Sajna 3. kép nem lett jól elkészítve.
Nürnberget megvettem, kapitány 50%-ról indult, felszerelésnek csak egy pontosság javítást tudtam megvenni. Édes ist...
1. menet
Azt hittem csapattárs segíteni fog, helyette a 2 cleve szétszedett fél perc alatt HE-vel, gondolom én, egyik legalább süllyedt...
2. menet
3. menet
Ha nem lett volna bukta Leglaább lett egy dd killem.
4. menet
Mindeki lötávon kívül, vagy csak mindenfele esnek a lövedékek, dd-t felspotolom füstben (szónár), azt hiszem elindul, elé lövök, de egy helyben állt, a következő pillanatban a 3 tirpitz szétszedte. Katasztrófa szorzás.
Mindegyiknél volt +50% zászló a kapitány miatt. Eddig a tapasztalataim. Nem túl gyors, nem túl jó a fordulékonysága az alap testtel, legalábbis nehéznek éreztem. Fordulást segítő modult holnap veszek rá, addig kicsit majd farolok holnap. Ágyú detto elődjével érzésre, és töltésre is. Clevenél már hozzászoktam 1-3 nap alatt, hogy ívesen mennek a lövedékek, ahogy ennél is. 3 bukta, egy pocsék győzelem, remélem nem lesz ilyen a folytatás, Clevenál volt javulás fejlesztéseket követően
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.