- Köszönetek: 108
Ahogy mondod!Trucker39 írta: Az a baj, hogy cirkálóval (Német) egyre többször futok bele úgymond, segédprogrammal felszerelkezett ellenséges hajókba, akik gyakorlatilag egyetlen sorozattal süllyesztenek. Mindegy, hogyan forgatom a cirkálót, valamelyik ellenfél biztosan betalál. Tegnap 3-4 alkalommal próbálkoztam, de leduplázni sem sikerült, mert egyrészt nagyon hamar kikötőben találtam magam, másrészt a csapatnak nevezett csorda minden alkalommal vesztett. Ezt követően már elő sem vettem a cirkálót.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Gizmo írta:
Ahogy mondod!Trucker39 írta: Az a baj, hogy cirkálóval (Német) egyre többször futok bele úgymond, segédprogrammal felszerelkezett ellenséges hajókba, akik gyakorlatilag egyetlen sorozattal süllyesztenek. Mindegy, hogyan forgatom a cirkálót, valamelyik ellenfél biztosan betalál. Tegnap 3-4 alkalommal próbálkoztam, de leduplázni sem sikerült, mert egyrészt nagyon hamar kikötőben találtam magam, másrészt a csapatnak nevezett csorda minden alkalommal vesztett. Ezt követően már elő sem vettem a cirkálót.
És sajnos a prémium hajóval nyomulók járnak az élen a segédprogi használatában! Mondjuk jól irányított - na nem Én(!!) - tier 5-7 német cirkáló ellen, főleg ha béna az ellen, kell is.
vonKurz írta:
Gizmo írta:
És sajnos a prémium hajóval nyomulók járnak az élen a segédprogi használatában! Mondjuk jól irányított - na nem Én(!!) - tier 5-7 német cirkáló ellen, főleg ha béna az ellen, kell is.
abszolút igazatok van egyébként, nehogy vegyetek valaha prem accot, mert utána más ideologiat kell keresni a xar játékra, mindegy, sok olyant tudok, akinek úgy is sikerül...
van olyan hajó, mint az Aoba, amin 6 ágyú van, jól forog, jól találl, minden lövése találni fog közepesnél jobb játékos kezében messziről, 15km-ről, mert olyan az ágyú, igaz ritkán lő, és csak 6 van belőle...
aztán van olyan, mint a Cleveland, aminek nem forog a tornya, jól bírja az utéseket, - mármint cirkálóhoz képest - és nagyon messzire lő, 17+km-re, de annyira lassu a lőszere, hogy nem fog messziről eltálálni semmit...
közelről brutális persze, csakhogy 10km-ről azért őt is le fogják darálni...
no és nézzuk Nurnberget, gyors, jól fordul, a lövegei 2/3-a hátul van, kiváló a szaladva cikázok és lövöldözök játékra...(Myoko pl erre nagyon korlátozottan alkalmas, túl gyorsan forog az ágyúhoz képest )
szóval nagyon durva dpm, brutális tűzerő, 20km-s lőtáv, a pontossága ugyan nem éri el az Aobáét, de sokkal jobb a Clevelandnál...
namost mi a hátránya, semmi. ez maga a tökély... még torpedó is van rajta, isteni a hajó...
nyilvánvalóan 20km-ről ritkán jön össze a Confoderate, muszáj odamenni 10km-re, erre mi történik, visszalőnek, oszt megsérül...
tovább megyek, nem elég hogy megsérül, még el is süllyed...
baszki, a hajó jó, a tudásomra nincs panasz, begyakaroltam bot csatában ahogy kell, feloldani csak ugy lehet a paradoxont, ha csalás van.
csal a WG, mert miért nem pattanik a 400mm-s lovedék 10mm páncélról...
csal az ellenfél, mert olyan ágyúval, amivel viszonylag hatékonyan lehet lőni 20km-re, miért találl el 10 lövésből egyszer fele akkora távon ? felháborító, tényleg, valószinuleg nem csak botot használl a lövéshez, de még kapitalista is, meg olyan "ember" aki napi egy szál cigi árát befizeti a Wg-nek, fffúj, undoríto az ilyen, le is törlöm, megyek inkább tetrisezni...
aztán valahogy mégis itt van ám fél év mulva is ...
ui, Nagatoval mind königsberget, mind Nurnerget fogtam, 2-3t is mindegyikbol, volt olyan, hogy egy csataban ketto.t.
ja, és másodlagos loveggel
gondolom torpedozni akart szerencsetlen, de megis mire gondolt ? mi lebegett a kis fejeben mikor elkezdett odajonni, hogy majd megkozelit 5km-re, és akkor mi van ? de tényleg, ha 5km-re oda is ér 1 hp-n,hogyan fog majd tovabbmenni ?
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.