Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #11925 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Érdekes dolog ez....Nekem meg a Nürnberg jön be jobban! Tegnap rátaláltam szerintem arra a lehelet vékony mezsgyére amin kiválóan muzsikál konstans teljesítménnyel. Nekem érzésre úgy tűnik, hogy pontosabbak az ütegei mint a Königé...de ez csak érzés. Viszont tutira hosszabbak az ágyúi a Nünbinek.
BB mögül/mellöl hasítottam 3, 150+ -os találatos, 3 süllyesztéses, 1000+ XP-s, vegyes tieres (VI-VIII) csatát, minden segédlet és buff nélkül! Még álca festés sem volt fent.
Vallom, segédprogram nélküli játékos ellen, a zöme hajót tekintve hatásos csónak a Nünbi.....a hátsó két toronnyal egy pár hajót elégettem!;)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #11928 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ha továbbra is így muzsikál,a kikötőben marad:)kicsit fordulhatna gyorsabban,de nem panaszkodok:)

Több
8 éve 9 hónapja #11932 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Az a baj, hogy cirkálóval (Német) egyre többször futok bele úgymond, segédprogrammal felszerelkezett ellenséges hajókba, akik gyakorlatilag egyetlen sorozattal süllyesztenek. Mindegy, hogyan forgatom a cirkálót, valamelyik ellenfél biztosan betalál. Tegnap 3-4 alkalommal próbálkoztam, de leduplázni sem sikerült, mert egyrészt nagyon hamar kikötőben találtam magam, másrészt a csapatnak nevezett csorda minden alkalommal vesztett. Ezt követően már elő sem vettem a cirkálót.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #11943 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Nürnberg bitang jó, nem tudom mi bajotok van vele. papír, viszont van egy gyors és pontos ágyú, ami messzire lő, egészen jó mozog, gyors. iszonyatosan jó hajó.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati, zstorok75, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #11949 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nekem semmi bajom vele,már várom,hogy a kikötőben legyen,az lesz a végállomás az ágon:)

"Az a baj, hogy cirkálóval (Német) egyre többször futok bele úgymond, segédprogrammal felszerelkezett ellenséges hajókba"

Az előbb Clevelanddel 1v1 harc egy Aoba ellen,forogtam jobbra-balra,játszottam a sebességgel,nem mutogattam az oldalam,érdekes módon minden sorozata telitalálat volt... vagy piszok jó játékos volt(úgy találkoztunk,hogy kijött egy sziget mögül,és kapott 3 citadellát,ja és tudta,hogy ott vagyok:) ),vagy piszok jól "felszerelt" hajója volt..mindenesetre több volt ,mint gyanús...
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja - 8 éve 9 hónapja #11953 Írta: zstorok75
zstorok75 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Üdv Mindenkinek!

Nem azt mondtam, hogy a Nürnberg rossz hajó lenne, sőt... ;)
Inkább azt akartam érzékeltetni, hogy a saját tierjében, már nem akkora a különbség közte és az azonos szintű cirkálók között, mint a Königsberg esetében... :)

Valaki írta korábban, hogy néhány hajóval létrejön valamiféle megfoghatatlan és leírhatatlan kapcsolat, amely több mint egyszerű szimpátia, és ez kiemeli azt, a többi hajó közül.
Olyas féle kapcsolat ez, mint amikor az ember egy jó barátra vagy egy lelki társra talál.
A kölcsönös szimpátia, a másik belső "rezgése" mintha azonos frekvenciával eggyé-válna a sajátunkkal, létrehozva az "Egy húron pendülnek" hatást.
Valami ilyesmi kapcsolatom lett a KÖNIGSBERG-el is.
Nem sok ilyen hajó van a kikötőmben amelyik ennyire közel állna hozzám. (Pedig van pár... :P )
(Kongo, Fuso, Königsberg)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 9 hónapja zstorok75 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, sandorati, Gizmo

Oldalmegjelenítési idő: 0.281 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.