- Köszönetek: 68
GaiusHun,-Csak az ellen AI...a csapattársak rendes "igazi" társak...GaiusHun írta: A CO-OP Battle nem arról szól, hogy AI ellen játszol? Azaz vagy egyedül vagy benne, vagy szakasztárs? De mind a csapat, mind az ellen AI?
Mindegy, a lényeg, egy újabb random vesztes csata A Myogi olyan igazi balfasz kategória volt, a totális vereségből hoztam vissza a csatát (2 cap befoglalás, ellenséges hajók süllyesztése), a maradék ellenség erre rám koncentrált, és ezzel el is ment a csata. Az idomított majom meg a pálya túlvégén hezitált. Viszont ezzel a csatával fullos lett a kicsike
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
VIZIKANDÚR írta: GaiusHun,-Csak az ellen AI...a csapattársak rendes "igazi" társak...
grat a hajócskád kifejlesztéséhez...
GaiusHun,-Ha belegondolok nem sokat tévedhettél... Amilyen játékosok vannak itt is... Csatahajóval bemegy a szigetek közé középre akkor mikor mindenki a szélekre indul....GaiusHun írta: Oké, a fenti hozzászólás ütött , én momentán mindenkit bot-nak néztem co-op-ban
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.