Német cirkálók

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10162 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német cirkálók

VIZIKANDÚR írta: GaiusHun,-Bár én csak a coop verzióval játszom( itt is vannak szép számmal idióták,-de nem annyi mint a random csatákban)...csak azért mondom,hogy én jóval kevesebb pénzt és xp-t kapok egy csata után..de igy is megéri!..Nagyszerűnek tartom én is ezt a cirkálót...New yorkot és a többit simán kivégzem,ha nem segíti más cirkáló őket...Volt amikor két csata hajót nyírtam ki vele úgy hogy alig maradt élet erőm,a (hajó farka vége volt egy kicsit zöld)de életben maradtam...és győztem...AP-vel,-és + torpikkal mind két felőli oldalról brutális a hajócska... :lol: ;)ime három utolsó

eredményem

Én is osztom a véleményed, bár már az Örömködőbe már beraktam ,de ide is felrakom a co-op-od mókát, mikor elkapod a "lesipuskás-hátulkullogók" nélkül a prédáidat: Phoenix elsőnek, majd a New York és a Kongo jöttek AP-HE eső némi torpedóval megbolondítva...

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10176 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Ghostsaker írta:

VIZIKANDÚR írta: GaiusHun,-Bár én csak a coop verzióval játszom( itt is vannak szép számmal idióták,-de nem annyi mint a random csatákban)...csak azért mondom,hogy én jóval kevesebb pénzt és xp-t kapok egy csata után..de igy is megéri!..Nagyszerűnek tartom én is ezt a cirkálót...New yorkot és a többit simán kivégzem,ha nem segíti más cirkáló őket...Volt amikor két csata hajót nyírtam ki vele úgy hogy alig maradt élet erőm,a (hajó farka vége volt egy kicsit zöld)de életben maradtam...és győztem...AP-vel,-és + torpikkal mind két felőli oldalról brutális a hajócska... :lol: ;)ime három utolsó

eredményem

Én is osztom a véleményed, bár már az Örömködőbe már beraktam ,de ide is felrakom a co-op-od mókát, mikor elkapod a "lesipuskás-hátulkullogók" nélkül a prédáidat: Phoenix elsőnek, majd a New York és a Kongo jöttek AP-HE eső némi torpedóval megbolondítva...

Ghostsaker,-látszik az utolsó táblázaton ,hogy te is "egyedül vitted a prímet"...Nagyon szomorító,az,hogy a társak ami ebben a verzióban kevés,még azok is inkább...pecáznak..totojáznak,vagy nagy ívben elkerülnek...anélkül,hogy megpróbálnának segíteni( tisztelet a kívételnek!)... ;) B)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10186 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Egy vesztes csata

copy.com/ObsLK3cdKPjnJqdP azért az felháborito ,hogy a légvédelmi skill ellenére is csak 1 repülöt lötem le mert a bent lévö anyhajo két szintel nagyobb.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vcsaba1968 által.

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10188 Írta: Ghostsaker
Ghostsaker válaszolt a következő témában: Német cirkálók
VIZIKANDÚR

Igaz, tisztelet a kivételnek, volt olyan co-op is amikor haverral közös szakasz Fuso-Fuso páros és 6 perc után egyedül néztünk szembe a megmaradt 4 ellenséges BB-vel... mert a kezdő DD-s kapásból kamikaze frontból megyek bele a 2-3 hajó lő-zónájába, nem pedig együttműködve fedezik a többieket... de mivel ez itt a német cirkálóág, ezért hanyagoljuk az előző megszólalást. ;) 4-estől párban vagy egyedül szerintem elég jól lehet a "beszúrogatós - nem békénhagyós - majd jól letorpedózlak" szerepkörre használni, bár néha a gép csinál pár érdekes lövést: Karlsrhue-émat egy másik Karlsrhue szemből 3 lövéssel blattolta..... max lőtávról... szerinted? volt ám dícsérgetés meg pislogás mindenkitől...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja Ghostsaker által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 10 hónapja #10191 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Ghostsaker írta: VIZIKANDÚR

Igaz, tisztelet a kivételnek, volt olyan co-op is amikor haverral közös szakasz Fuso-Fuso páros és 6 perc után egyedül néztünk szembe a megmaradt 4 ellenséges BB-vel... mert a kezdő DD-s kapásból kamikaze frontból megyek bele a 2-3 hajó lő-zónájába, nem pedig együttműködve fedezik a többieket... de mivel ez itt a német cirkálóág, ezért hanyagoljuk az előző megszólalást. ;) 4-estől párban vagy egyedül szerintem elég jól lehet a "beszúrogatós - nem békénhagyós - majd jól letorpedózlak" szerepkörre használni, bár néha a gép csinál pár érdekes lövést: Karlsrhue-émat egy másik Karlsrhue szemből 3 lövéssel blattolta..... max lőtávról... szerinted? volt ám dícsérgetés meg pislogás mindenkitől...

Bizony vannak érdekes lövések...főleg az nagyon ki akasztott,hogy a tenger másik oldaláról átlőve a 3.oszt.cirkáló halál pontosan a gyorsan haladó hajómat telibe verte 4-5 lövéssel...úgy hogy a sziget hatalmas hegye mögött voltam...én akkor már nem tudtam rá tűzelni,mikor még alacsonyabb volt ez a hegy...szorosan mögötte haladtam..át lőtt a hegyen?!... :ohmy: :( Mindezek mellett még nem panaszkodhatom,mert a győzelmek igy is jóval többek mint a random csatában...főleg ahogy olvasgatom a srácok írásait kik leírják a történéseket... ;)

Több
8 éve 10 hónapja #10196 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A CO-OP Battle nem arról szól, hogy AI ellen játszol? Azaz vagy egyedül vagy benne, vagy szakasztárs? De mind a csapat, mind az ellen AI?

Mindegy, a lényeg, egy újabb random vesztes csata :sick: A Myogi olyan igazi balfasz kategória volt, a totális vereségből hoztam vissza a csatát (2 cap befoglalás, ellenséges hajók süllyesztése), a maradék ellenség erre rám koncentrált, és ezzel el is ment a csata. Az idomított majom meg a pálya túlvégén hezitált. Viszont ezzel a csatával fullos lett a kicsike :evil:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.321 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.