- Köszönetek: 114
VIZIKANDÚR írta: GaiusHun,-Bár én csak a coop verzióval játszom( itt is vannak szép számmal idióták,-de nem annyi mint a random csatákban)...csak azért mondom,hogy én jóval kevesebb pénzt és xp-t kapok egy csata után..de igy is megéri!..Nagyszerűnek tartom én is ezt a cirkálót...New yorkot és a többit simán kivégzem,ha nem segíti más cirkáló őket...Volt amikor két csata hajót nyírtam ki vele úgy hogy alig maradt élet erőm,a (hajó farka vége volt egy kicsit zöld)de életben maradtam...és győztem...AP-vel,-és + torpikkal mind két felőli oldalról brutális a hajócska... ;)ime három utolsó
eredményem
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ghostsaker,-látszik az utolsó táblázaton ,hogy te is "egyedül vitted a prímet"...Nagyon szomorító,az,hogy a társak ami ebben a verzióban kevés,még azok is inkább...pecáznak..totojáznak,vagy nagy ívben elkerülnek...anélkül,hogy megpróbálnának segíteni( tisztelet a kívételnek!)...Ghostsaker írta:
VIZIKANDÚR írta: GaiusHun,-Bár én csak a coop verzióval játszom( itt is vannak szép számmal idióták,-de nem annyi mint a random csatákban)...csak azért mondom,hogy én jóval kevesebb pénzt és xp-t kapok egy csata után..de igy is megéri!..Nagyszerűnek tartom én is ezt a cirkálót...New yorkot és a többit simán kivégzem,ha nem segíti más cirkáló őket...Volt amikor két csata hajót nyírtam ki vele úgy hogy alig maradt élet erőm,a (hajó farka vége volt egy kicsit zöld)de életben maradtam...és győztem...AP-vel,-és + torpikkal mind két felőli oldalról brutális a hajócska... ;)ime három utolsó
eredményem
Én is osztom a véleményed, bár már az Örömködőbe már beraktam ,de ide is felrakom a co-op-od mókát, mikor elkapod a "lesipuskás-hátulkullogók" nélkül a prédáidat: Phoenix elsőnek, majd a New York és a Kongo jöttek AP-HE eső némi torpedóval megbolondítva...
Bizony vannak érdekes lövések...főleg az nagyon ki akasztott,hogy a tenger másik oldaláról átlőve a 3.oszt.cirkáló halál pontosan a gyorsan haladó hajómat telibe verte 4-5 lövéssel...úgy hogy a sziget hatalmas hegye mögött voltam...én akkor már nem tudtam rá tűzelni,mikor még alacsonyabb volt ez a hegy...szorosan mögötte haladtam..át lőtt a hegyen?!... Mindezek mellett még nem panaszkodhatom,mert a győzelmek igy is jóval többek mint a random csatában...főleg ahogy olvasgatom a srácok írásait kik leírják a történéseket...Ghostsaker írta: VIZIKANDÚR
Igaz, tisztelet a kivételnek, volt olyan co-op is amikor haverral közös szakasz Fuso-Fuso páros és 6 perc után egyedül néztünk szembe a megmaradt 4 ellenséges BB-vel... mert a kezdő DD-s kapásból kamikaze frontból megyek bele a 2-3 hajó lő-zónájába, nem pedig együttműködve fedezik a többieket... de mivel ez itt a német cirkálóág, ezért hanyagoljuk az előző megszólalást. 4-estől párban vagy egyedül szerintem elég jól lehet a "beszúrogatós - nem békénhagyós - majd jól letorpedózlak" szerepkörre használni, bár néha a gép csinál pár érdekes lövést: Karlsrhue-émat egy másik Karlsrhue szemből 3 lövéssel blattolta..... max lőtávról... szerinted? volt ám dícsérgetés meg pislogás mindenkitől...
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.