Német cirkálók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9227 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Meg van
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9252 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grievous írta: Mai két Köning meccs:

A végé ncsak annyit láttam ,hogy NY csapattársam fél hp-ról, hirtelen a tengerfenéken van, gyors volt, IC jegyet váltott? (2 wyo, köing és kongó volt ott, azért ennyire nem gyenge az a hajó)

3 killt loptak csak le előttem (derzki, louis és mine)

Most tart Prinz kapitányom +2 pontnál. Mit érdemes először felrakni rá? 1. sorból a +töltésgyorsítót, vagy a 4. sorból a lőtáv növelőt? (amihez kell még 2 skill pont, de viszonylag ráérek még)

Érdemes a töltés gyorsítót is felrakni a kapitányúrra mert a nürnberg nagyon fog aprítani vele de mivel cirkáló így komoly a hangsúly a légvédelmen és a 4sorban a lő távnövelő növeli az AA ágyúk lő távját is így mind kettőt megéri :silly:

Több
8 éve 11 hónapja #9256 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Tudom, hogy mindkettő fontos, akarom is, csak nem tudom eldönteni, melyik éri meg elsőként. Aoba/Myoko, Fusonál mindegy volt, mert az ágyúk 155-ön felül vannak, de Köning-Nürberg egy más tészta. Omahan a töltésgyorsítást raktam, de manapság nem is megyek vele kört.

• Coolferry
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 11 hónapja #9257 Írta: Coolferry
Coolferry válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Tisztelt Kapitány Urak!
Én még csak tanulom a játékot, még csak augusztus óta játszom.
Nagyon sokat tanultam a fórumon olvasható írásokból. Igyekszem jó játékos lenni, sajnos nem mindig sikerül, néha elragad a harctéri ideg...
Szerintem a Kőnigsberg nagyon jó kis hajó, korábbi vélemény szerint igazi "plázacica".
Valóban nem állja a lövéseket, ezért okosan, taktikusan kell játszani vele. Rambózásra nem való.

Talán ragadt már rám valami, ezért megosztom a Kőnigsberg egyik utolsó csatájának az eredményeit. A 7 kill nem mind az én érdemem, néha csak jókor voltam jó helyen. De mind a hét merült, és mi túléltük. Ja, és közben nagyon jól szórakoztam.
Szerintem erre való a hajó. A Nürnberg viszont már 10-t lő percenként, és végre van értékelhető légvédelme is. Nagyon élvezetes a német könnyűcirkálókkal a játék.
Mellékletek:

Több
8 éve 11 hónapja #9267 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Szép munka :)

Több
8 éve 10 hónapja #9327 Írta: SSaint
SSaint válaszolt a következő témában: Német cirkálók
néha hiába vagy jó gyenge hajóval ha a többiek nem segítenek és egyszerűen b*nák
Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.274 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.