Német cirkálók

Több
8 éve 9 hónapja #10864 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Találtam még egy ilyet is, szóval a KÖNIGSBERG olyan mint Neptun haragja, gyorsan a víz alá küld :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #11088 Írta: GaiusHun
Első csata a Nürnberg cirkálóval, igaz bukta, de megtettük amit a haza s Neptun haragja hadművelet megkövetelt :lol: Sokat szidják a németeket, hogy papír hajók, az igaz, de ez a papírhajó gyorsan lő és messzire :woohoo:

Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #11204 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Érdekes ez a Tier 6-os szint a cirkálóknál. Pontosabban a ha a Nürnberget összehasonlítom Clevlandel.
Nnürnberg 15cm-es lövege a szakirodalom szerint maximum 25,7 km-re lőtt el.
A Clevland 15,2cm-es lövege csak23,8-ra.
Teccik érteni?
A játékban meg a Clevland (felteszem azért nem mindenki csal!) ~18km-ről keni a páncéltörő gránátokat!

Továbbá, megint csak a szakirodalom szerint a német 15cm-es 3,2km-ről a 60mm-es Wotan páncélt átüti. Az amerikai 15,2cm-esről nem adtak meg adatot, de nem nehéz kitalálni, hogy mivel a német löveg AP gránátja 45,5 kg és ezen a távon még olyan ~700 m/s a sebessége, a függőlegeshez viszonyított becsapódási szöge meg 2,2 fok, míg az amerikai AP gránát súlya 59kg és ugyan azon távon ~600 m/s a sebessége, a becsapódási szöge meg ~3,7 fok, így azt a következtetést lehet levonni, hogy az amerikai löveg páncéltörése lényegesen rosszabb kell legyen a sebsesség különbségek miatt. 11km-en meg még durvább a különbség!! 25km-en jobb a sebessége az amerikai gránátnak a súly miatt, de az már irreleváns mert azon a távon már csak 20mm-es Wotan páncélt tudott átütni a német löveg is akkor az amerikai még gyengébb!
Na most, ha játék környezetet vesszük alapul, akkor mindenkinek lejön, hogy pl 11km-es távolságból a Clevland nagyságrendekkel jobban teljesít mint a Nürnberg. A lőtáv anomáliát meg már említettem is. Szóval naaaa...... :woohoo:

Amit megint csak nem vágok, hogy ha már az amerikai ágon Tier6-nál váltanak a könnyű cirkálóról a nehézre, a német ágon miért nem a Yorck a Tier6-os, hisz chronológiailag is összepasszol a Clevlandel? ;)
mondjuk a Yorck-ot is lehülyítették rendesen.....adtak neki 210mm-es ágyúkat? Pffff...350/380mm-es lövegei voltak, és 10cm-nél nem voltak vékonyabb páncélzatok rajta. Gondolom ezért is olyan böszme lomha dög. :) .;)

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 9 hónapja #11260 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A flotta uj tagja

valaki irhatna rola pá szot.
Mellékletek:

Több
8 éve 9 hónapja #11268 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Egy hónapja mikor letudtam a köv írtam :

Végül is nem rossz hajó, tierjében elmegy de sok 8as között már nem.
Légvédelme csak kapitány skillekel jó (BFT/AFT), és ha az a fránya toronyfogási idő nem lenn olyan hosszú akkor elgondolkoztam volna a megtartásán de így eladtam.

Annyit még hogy talán egy picit jobb, pontosabb ágyúk vannak rajta mint a Nürnbergen és távolról kell vele szeretni az ellent. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: vcsaba1968, Gizmo

Több
8 éve 9 hónapja #11314 Írta: GaiusHun
Összegezve ugyanúgy harcolsz a német cirkálókkal mint az amcsikkal, messziről és lehetőleg kerülve az áldást. Ezek a német gépek nagyon precízek, pontosak, kicsit sebeznek, de sűrűn :) :evil:

Oldalmegjelenítési idő: 0.280 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.