Német cirkálók

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
8 éve 10 hónapja #10624 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Königsberg jobb mint a Nünberg. A röhej hogy a kettö ugyanaz a hajo.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10641 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók

vcsaba1968 írta: A Königsberg jobb mint a Nünberg. A röhej hogy a kettö ugyanaz a hajo.

Azért egy jelentős különbség van köztük. Mégpedig az, hogy a Yorck-hoz a Nürnbergen keresztül vezet az út! A Yorck 210mm-es lövegei azok csak 210mm-esek. ;) B)

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10647 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nürnberg nagyon klassz hajó, mi a baj vele? A német ágon a Kolberg az, ami egy határ szar. Szerencsére hamar átlépi mindenki. Az ágyúk pontosak, van lőtáv is, nagyon kellemes hajók. (Az igaz, nekem is mindenféle motorvédő felszerelés volt, meg +20 % gyorsulásnövelő.) Kivéve Kolberg, az ennek a fordítottja, annyit is ér. Persze én a Furutakát is szerettem, lehet csak az én játékstilusomnak fekszik.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja stevedoki által.

Több
8 éve 10 hónapja #10698 Írta: Mcarthur73
Mcarthur73 válaszolt a következő témában: Német cirkálók
A Königsberg az eddigi legjobb cirkálóm.Nagyon bejön.Roppant jó a hajó karakterisztikája.A Nürnberg tényleg rosszabb nála?Csak mert pillanatok alatt kifejlődött a Nürnberg,valami 5-6k xp hiányzik már csak...

Több
8 éve 10 hónapja #10785 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Sziasztok

Az lenne a kérdésem, hogy a Nürnbergen, milyen fogyóeszközök vannak?

Több
8 éve 9 hónapja #10788 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

stevedoki írta: Nürnberg nagyon klassz hajó, mi a baj vele? A német ágon a Kolberg az, ami egy határ szar. Szerencsére hamar átlépi mindenki. Az ágyúk pontosak, van lőtáv is, nagyon kellemes hajók. (Az igaz, nekem is mindenféle motorvédő felszerelés volt, meg +20 % gyorsulásnövelő.) Kivéve Kolberg, az ennek a fordítottja, annyit is ér. Persze én a Furutakát is szerettem, lehet csak az én játékstilusomnak fekszik.

ugyerted a négyes, a karlsruhe, mert a kolberg annyira jo egy darabig megtartottam poennak :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.246 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.