Német cirkálók

Több
8 éve 10 hónapja #9771 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Nahh meg van a Königsberg cirkáló, az igazat megvallva egész jó kis hajó, inkább a kilőhető dmg mértékét keveslem. Tanács, inkább Ap-vel tüzeljek?
Egyértelműen kivalló cirkáló, leginkább távolságharcot kedveli, bár ha közelharcra kerül a sor, akkor bizony a torpedó is hatékony eszköz.

Apval érdemes a csatahajókat lőni veled sőt az 5-6 Tieres cirkálókat is megéri APval kopogtatni :) (főleg a cleavlendet! :evil: )

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9931 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Grobari írta:

GaiusHun írta: Nahh meg van a Königsberg cirkáló, az igazat megvallva egész jó kis hajó, inkább a kilőhető dmg mértékét keveslem. Tanács, inkább Ap-vel tüzeljek?
Egyértelműen kivalló cirkáló, leginkább távolságharcot kedveli, bár ha közelharcra kerül a sor, akkor bizony a torpedó is hatékony eszköz.

Apval érdemes a csatahajókat lőni veled sőt az 5-6 Tieres cirkálókat is megéri APval kopogtatni :) (főleg a cleavlendet! :evil: )[/quot
Grobari,-Én is AP vel lövök,-ez alól csak a repcsi hordozó a kivétel....ő a He gránátokat kapja tőlem nagy szeretettel... :lol:Most lett fullos szombaton...Szerintem nagyon is kellemes kis hajócska... ;)

Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja VIZIKANDÚR által.

Több
8 éve 10 hónapja #9940 Írta: Grobari
Grobari válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Kedves kandúr a nürnberg teljesen ugyan az mint a Königsberg csak gyorsabban lő meg jobb a légvédelme :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 10 hónapja #9983 Írta: VIZIKANDÚR

Grobari írta: Kedves kandúr a nürnberg teljesen ugyan az mint a Königsberg csak gyorsabban lő meg jobb a légvédelme :)

Grobari,-el hiszem neked!..Fel "villanyoztál" ezzel a hírrel!...Akkor azon leszek,hogy megszerezzem ...Pedig a Könignél akartam "leparkolni",-de igy tovább megyek,-és a Nürnberg lesz a végállomás... ;) :)

Több
8 éve 10 hónapja #10112 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Azt hiszem van olyan halálos mint az OMAHA :P , lehet-sőt valszeg biztos kapom az ellenvéleményeket, de ez a hajó egy KURVA JÓÓÓÓ cirkáló :P
A végén 13 hp-m maradt, és az, hogy kilőttek nem a cirkáló hibája, hanem az enyém :sick: kimentem a biztos fedezékből, és free frag voltam :side:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10122 Írta: VIZIKANDÚR

GaiusHun írta: Azt hiszem van olyan halálos mint az OMAHA :P , lehet-sőt valszeg biztos kapom az ellenvéleményeket, de ez a hajó egy KURVA JÓÓÓÓ cirkáló :P
A végén 13 hp-m maradt, és az, hogy kilőttek nem a cirkáló hibája, hanem az enyém :sick: kimentem a biztos fedezékből, és free frag voltam :side:

GaiusHun,-Bár én csak a coop verzióval játszom( itt is vannak szép számmal idióták,-de nem annyi mint a random csatákban)...csak azért mondom,hogy én jóval kevesebb pénzt és xp-t kapok egy csata után..de igy is megéri!..Nagyszerűnek tartom én is ezt a cirkálót...New yorkot és a többit simán kivégzem,ha nem segíti más cirkáló őket...Volt amikor két csata hajót nyírtam ki vele úgy hogy alig maradt élet erőm,a (hajó farka vége volt egy kicsit zöld)de életben maradtam...és győztem...AP-vel,-és + torpikkal mind két felőli oldalról brutális a hajócska... :lol: ;)ime három utolsó

eredményem
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja VIZIKANDÚR által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.270 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.