Német cirkálók

Több
8 éve 10 hónapja #10500 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Ezt a hajót nem lehet nem szeretni :silly: szó szerint a tengeri farkas :evil:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: VIZIKANDÚR, Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja #10599 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Német cirkálók

GaiusHun írta: Ezt a hajót nem lehet nem szeretni :silly: szó szerint a tengeri farkas :evil:

nem sokat mentem vele, de az ütős volt...

ugyanakkor a Nürnberg is vicces, csak még messzebb lő, viszont én a néhány csata alatt annyit vettem észre, hogy lövök, felgyújtok, aztán az első bekapott HE-től felrobbanok a fenébe...

a Gnevy még ilyen, azzal is amig lövök, nincs gond, de bárki visszalő egyet, már megyek is a levesbe...

Több
8 éve 10 hónapja #10604 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók

vonKurz írta:

GaiusHun írta: Ezt a hajót nem lehet nem szeretni :silly: szó szerint a tengeri farkas :evil:

nem sokat mentem vele, de az ütős volt...

ugyanakkor a Nürnberg is vicces, csak még messzebb lő, viszont én a néhány csata alatt annyit vettem észre, hogy lövök, felgyújtok, aztán az első bekapott HE-től felrobbanok a fenébe...

a Gnevy még ilyen, azzal is amig lövök, nincs gond, de bárki visszalő egyet, már megyek is a levesbe...

Ahogy mondod! Sajnos valamiért a Nürnbergből papírhajót csináltak! Nem elég, hogy a japán és az amerikai ágon tier 6-nál váltanak a könnyű cirkálóról a nehézre, még magában is törékeny a hajó! Sajnos.
Nekem akkor sikerült vele jó csatákat menni, ha az ellenfélnél nem volt saját szintem beli vagy magasabb! Amúgy sajnos csak kellék vagyok a térképen az első találatig! :unsure:

Több
8 éve 10 hónapja #10615 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Srácok a Königsberg nem papír? Vagy tovább lépek, a Cleveland nem papír? Pensacola?
Úgy vélem egyszerűen csak úgy kell harcolni vele mint minden cirkálóval, üss és fuss.
Most ráálltam, hogy kifejlesztem a hatost, és remélem, avagy sejtem az sem fog csalódást okozni :silly:

Mellékletek:

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #10617 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nem fog. Jobb mint a tier 5-ös. Ami szintén nem rossz. Pillanatok alatt York lett a kikötőmben. ;)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja stevedoki által.

Több
8 éve 10 hónapja #10618 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Német cirkálók

stevedoki írta: Nem fog. Jobb mint a tier 5-ös. Ami szintén nem rossz. Pillanatok alatt York lett a kikötőmben. ;)

:whistle: B)

Oldalmegjelenítési idő: 0.306 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.