Német cirkálók

Több
8 éve 11 hónapja #9028 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Basszus én úgy döntöttem, hogy free xp-ből megy ki a maradék 8K a német 4-es cirkálóra, egyszerűen hányadék az a hajó ......

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9047 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Érzékeny búcsút vettem a Karlsruhe osztálytól. Az alap Königsberg osztály, inaktív kapitányi képességekkel is nagyságrendekkel jobb.

Több
8 éve 11 hónapja - 8 éve 11 hónapja #9053 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Német cirkálók
1 csata Köninggel nálam bukta lett, alig tudtam sebezni (15k), t6-ban annyira nem votl kellemes, halott csapattársakkal.
Majd a 2.

Csak azért nem bukta, mert pont előnyben voltunk és a "gepárd gyors" bogue-t nem szedték ki. De édes istenem, kik játszanak t3-4-ben?! Ellen Korlbergje megáll a semmi közepén és úgy lő, citadellát sajna nem tudtam neki lőni, ez van. Eközben egy Wyoming is megáll, hogy 2-3k-t lőjjek neki AP-val. Phoenix megállásáról nem mondok semmit.
Sajna a papír mivolta miatt egy másik Wyo később elkapott, ahogy a képen látszik, de a torpedókat nem kerülte ki, pedig elég előre céloztam 5km-ről.

Szerk: a háttérben Shimakaze romboló jól elvan B)
Utolsó szerkesztés: 8 éve 11 hónapja Grievous által.

Több
8 éve 11 hónapja #9059 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók

Acetil_coenzim_A írta: Érzékeny búcsút vettem a Karlsruhe osztálytól. Az alap Königsberg osztály, inaktív kapitányi képességekkel is nagyságrendekkel jobb.

Acetil_coenzim_A Egy kicsit "irigyellek"még (egészséges szinten)...Nekem még nagyon távol van König...de egyszer csak el jutok odáig én is... ;)

Több
8 éve 11 hónapja #9064 Írta: Justice
Justice válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Nürnberg felhúzott, eladtam a francba. Folytatom a japán cirkáló ágat, de a Königsberget megtartom természetesen.

Több
8 éve 11 hónapja #9066 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Német cirkálók
Eddig ez volt a legjobb,-legizgalmasabb csatám a Karlsruhéval...A két csatahajó egymás után haladt (szinte egymás sarkában...rájuk rontottam...mivel más választásom nem volt,ugyan is kikerültem a sziget mögül eléjük...a mi csatahajóink azok szépen hátul valahol pecáztak...jobbról...balról küldtem rájuk a torpikat...hol erre hol arra....közben elárasztottam őket szépen a HE-gránátokkal... :lol: ..élve maradtam...és győztem... :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Samy70

Oldalmegjelenítési idő: 0.268 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.