Amerikai cirkálók

Több
9 éve 2 hónapja #12143 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Clevelandot megtartottam, mert annyira jó kis hajó. Jól jön az olyan küldetésekhez is, ahol gyújtani vagy repülőt kell leszedni. Érdekes, hogy amikor mindenki szembesült a magas röppályával, jó sokan leszarozták, de úgy tűnik a többség megtanulta, hogy kell használni, elég közkedvelt hajó lett.
A Pensacola is kapott sok hideget, hogy papírhajó, és ez nagyrészt igaz is. Viszont felupgradelve nagyon mozgékony, és főleg a két 3x lövegre cserélve nagyon ütőképes, nekem a kedvencem lett. XP-ben megvan a New Orleans, bár a pénz részére még sokat kell várnom. Megéri? Milyen a New Orleans, jó hajó? (a 4x3 alapból löveg jól hangzik)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #12308 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Hát, ha Cleve-m nem kap meccsenként egy heavy damage-t, ami nagy eséllyel citadella, akkor egyet se. Ahhoz képest, hogy mennyire nehéz nekem rendes sebzést kiosztani (4-6k az még medium, nem?), úgy kapok a nagy sebzéseket, mintha csak ingyen osztogatnák.
Gyújtós küldihez meg felemás, van mikor tudok vele gyújtani rendesen (10-14), máskor meg alig megy a dolog (pl most volt 3, 66 sebzésre)

Több
9 éve 2 hónapja #12320 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Igen, főleg csatahajókat kerülni kell. Viszont azt vettem észre, érdemes AP-re váltani, cirkálóknak komoly sérülést tud okozni. Igazából ott van elemében, ahol már tombol a csata BB-k között, és a Cleve gyújt, ahol tud, remélve, hogy a BB-k nem vele vannak elfoglalva :) Rövid hatótávja miatt viszont nem érdemes jobb cirkálók figyelmét sem felkeltenie (Nürnberg/Königsberg is meg tudja szórni, anélkül hogy viszonozni tudná). Lehet, hogy a gyújtást egyébként visszavették? Úgy emlékeztem, régen akár 20-30 tűz is összejött vele, most meg örülök, ha 10 megvan. (Vagy csak beképzelem, mint a rombolóknál, amikor kellett a 30, akkor egy sem jött, amióta megvan, viszont állandóan azt lövök :))
Cleve még légvédelemben kiváló, szóval szerintem vele mindenképp érdemes BB-vel társulni. Persze sokszor rámszólnak, menjek előre, de ignorálom. Tapasztalatom szerint egy BB-nek többet tudok segíteni, mint az első vonalban a viszonylag lomha fordulása miatt hamar elvérezzek.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12324 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A rombolók is nagyon utálják szegényt. Pedig nem csinál semmit, csak sortüzenként tönkre vágja a romboló meghajtását, amitől sűrű *****s hallatszik a romboló gépterméből.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12327 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A rombolóknak is megvan a maguk sorsa :)
Ebből a szempontból érdekes az, ahogyan a kétsoros torpedójú rombolók forgolódnak, hogy mindkét oldaluk torpedóiból részesüljön a csatahajó.

Több
9 éve 2 hónapja #12328 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Már elhangzott a fórumon, de magam sem értettem azt a lebutítást, ahogyan az Omaha C ágyúit és torpedóit csökkentették az AA tűzerő róvására.
Így is erős, de egy Tier V C-től többet remél az ember.
Esetleg a Clevelandhoz vezető utat akarták ezzel rögösebbé tenni? Ki tudja? :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.293 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.