Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11870 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Lőni szeretem azt a cirkálót. Mikor elbízza magát és teljesen oldalt fordul, hogy majd ő jól leégeti a csatahajómat, kap egy jól sikerült salvo-t és azt sem tudja, hogy meneküljön el a maradék HP-jával. :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11873 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Azt bizony kétszer is meg kell gondolni, hogy milyen irányt válasszunk, ha nagy csúzlik vannak a közelben (mondjuk 20 Km-en belül :))

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11879 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Cleve lecsillagozva, toronyra elköltöttem 2500 free xp-t, nem sok egy jó befektetés reményében. Változások: teszt meccs során vettem észre, hogy 14.56-ről 14.7-re módosult a lötávom, annyira nem rossz, habár nem sokkal jobb, mint korébban (+lőtáv a 155mm és alatti ágyúknak skill nincs meg, 1 pont kell hozzá)
Töltésidő 9 secről 7.2-re módosult. Myoko 14-15secjéhez képest tényleg gyors.
Teszt kör:

Meccs:
fél életem elment, mire kiszedtem az orosz dd-t. Fennakadt egy sziget partján, mikor ráláttam, füstöt generált (közben brit bb, aoba és a füstben lévő dd lövöldözött). Visszafordultam, néztem ,hogy honnan jönnek a lövések a füstből, lövök oda, felspotolodik. Majd valaki még lőtte másik oldalról, de frag az enyém :) 22. dd kill, first blood. Menekülés közben még a fél hp-m oda (6500 a meccs végére). Elindulok középtájt lefele, majd balra, Colora leadok pár sort, ő is lő, cv kiszedi (előtte myokot kilőtte, írta is, hogy kormánylapátot lőtt neki a bb). Majd repcsik áradata jött. Atlanta mellettem volt, meg a cv-k :P Végén az egyik cv-t sajna nem sikerült belopnom, de látatlanban is sikerült lövést belé lőnöm (tipp, de 2 sorozat nem talált)
969 lövedék, not bad cleve :D
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #11882 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az igazat megvallva az amerikai cirkáló ág 6. tiertől igényli a figyelmet na és valljuk meg, nem kevésbé a türelmet B) , a Cleveland sem egy egyszerű hajó, akkor a Penscola annak fokozott hatványa. Stock állapotában a hajó borzasztóan free xp igényes, viszont, felmodulozva, skillezett kapitánnyal egy rendkívüli hajót kapunk. Sokáig Myoko függő voltam, de be kell vallanom, a pepsicola jobb, mint a Myoko. Éppen ezért lesz az első 8-as cirkálóm amerikai :lol:
A rombolók kedvét hamar elvettem, hogy velem próbálkozzanak :evil: , összességében 9 hajót sebeztem, 3 hajó süllyedt, ebből két csatahajó :silly: Egyszerűen ímádom ezt a hajót.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja #12107 Írta: GaiusHun
Az amerikai cirkáló vonalon is sikerült lezárnom egy fejezetet. Az utolsó csaták egyikeként azt hiszem sikerült kihoznom mindazt a hajóból, amire lehetőséget adott. Négy csatahajóval és három cirkálóval vívtam tűzpárbajt. Ebből két csatahajót és egy cirkálót süllyesztettem el :evil:
Úgy érzem a kezdeti nehézségekért ez a hajó is méltó módon kárpótolt. Eleinte nem találtuk az összhangot, s íme a végére sikerült prezentálni egy igazi tengeri csatát.
Előre jelzem, a gyújtós küldetés miatt lőttem csak HE lőszerrel, amúgy Ap-val is komolyan sebez. Rombolók ellen Ap majd HE lőszer kombináció az igazi. Erős sebzés, majd gyújtás, majd újra AP. Volt romboló, nincs romboló. Cirkálók ellen ugyan ez a lőszer kombináció, folyamatosan váltva. Hatékony, bár utálnak majd érte :whistle:
Szóval a Cleveland egy bitang jó cirkáló, a Pensacola még jobb :woohoo:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12108 Írta: GaiusHun
Na és akkor ... :lol: van itten nekem egy New Orleans, és még szűz is :woohoo:
Mit kell tudnom róla? Bevittem egy PVE csatára, és rendesen lángolt a hajó, ebből gondolom, hogy gyúlékony a drága. Persze előttem két hajó süllyedt el :woohoo: Mesélne valaki róla valamit?

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja GaiusHun által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.312 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.