Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11808 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az eladáskori negatív bevétel nem nagy kunc, ha nem 3 meccsig van bent a hajó, úgy visszahozza a bevételeket.

Clevenek alig tudok citadellát lőni, de belém folyton lőnek. Másik csatában meg szinte csak felülről jöttek a lövedékek, -19k hp.
Testcsere, pipa.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11840 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A dühöngőben már írtam Turanhu nevű idióta játékosunk aranyköpéseiről, igazából azért anyázott /beleértve az én felmenőimet is/, mert felkerült +2 tierbe. Szeretnék egy sima, átlagos csatát bemutatni, +2 tierben a Cleveland-al. Ez egy nagyon lapos csata, de jól látható majd az összesítésen, hogy elkaptam egy 8-as rombolót, illetve megpofoztam egy Mogamit :evil: , úgy, hogy közben 8-as és 7-es cirkálókkal vívtam harcot. A csatahajókról nem is beszélve.
Szóval srácok, a Cleveland vesztes helyzetben is használható cirkáló, csak meg kell tanulni vele játszani. Turanhu-nak üzenem, hogy mossa ki a szaros pofáját, tanuljon meg játszani, és idomított majomként ha nem megy, akkor ne akarjon Cleveland-al hajókázni.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sgt_dog

Több
9 éve 3 hónapja #11851 Írta: sgt_dog
sgt_dog válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Valamikor régen eladtam,most a Myokós küldetés miatt visszavettem.Most se megy vele a játék(remélem lesz azért jobb is :) )amiért újra hadrendbe állítottam,azt teljesíti:)

Több
9 éve 3 hónapja #11862 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Továbbra is tartom a véleményem, hogy a Clevland túl van tápolva. Sok esetben nem a játéktudáson múlik a vele való eredményes játék.

Több
9 éve 3 hónapja #11867 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Gondold el, milyen volt ez a hajó nerf. előtt :silly: a zárt és a nyílt béta első időszakában :evil: lapos röppályájú lövedékekkel :lol:

• tmage
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11868 Írta: tmage
tmage válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Szerintem nincs az túltápolva. Tény, hogy mozgékony, és a "puha" célpontok (pl. rombolók, könnyebb cirkálók) ellen igencsak ütőképes, de cserébe papírból van a hajó, és HP-val sincs nagyon túltömve. Ha egyszer megmutatod az oldalad egy BB-nek (ahol a gazdája lőni is tud) akkor hamar bezár a bazár.

Viszont ha megtanul vele bánni az ember, akkor tényleg veszedelmes jószág lehet:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.289 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.