Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #11694 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Clev-nek csak a légvédelme brutális, semmi más

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11697 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
10.06km-re olyan 6-7sec. Előbb 2 dd-t 300 hp-n hagytam, fubukit kilőttek, amcsi társáról leesett a spot. Közben a csapat elhullott, 0 helppel lövöldözött rám egy myoko, meg 2 bb...

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11700 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

zstorok75 írta: Üdv Mindenkinek!

Nekem valahogy nem fekszik ez a Cleve... :(
A szükséges extrák rajta vannak már kezdetektől, illetve a tűzvezető rendszer is kifejlesztve, felszerelve, tehát nem tök alap. De még sem az igazi... :dry:

Tudnátok adni egy-két tippet, hogy hogyan érdemes használni?
Érdekelne, hogy milyen célpontra melyik lövedék, hogyan érdemes helyezkedni, milyen kapitányi skillekre érdemes rágyúrni, stb. stb.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Valahogy igy

copy.com/ZFvHykexSAmdAePC
Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #11702 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Figyelj zstorok75!

A Cleveland jó hajó, írhatunk neked itt oldalakon keresztül, pozitív és negatív kritikát egyaránt. Ez egy cirkáló, ne várd el, hogy páncélja legyen, sajnos a nerf miatt magas a lövedékek röppályája, egyszerűen abszurd a wg részéről. Lapos röppályán ez a hajó szétlőtt mindenkit, de így is.

Tanácsok, mindig mozogj, ne légy kiszámítható, és mindig átlósan, soha nem mutasd az oldalad, nagyjából ez minden cirkálóra igaz. Úgy fogalmaznék, a Cleveland-ot vagy megszereted, vagy kifejleszted és tovább lépsz. Rá kell érezned a tüzelésre, sajnos jócskán rá kell számolnod a lövésekre. Nálam már érzésből megy, úgy, hogy közben folyamatosan cikk-cakk mozgás végzek.

AP csak cirkálóra, max, rombolóra, de a legjobb a HE lőszer. Sortüzeket lőj, ne tornyonként. Mivel gyors az újratöltés, közben tudsz módosítani a célzáson.

Összegezve, vagy ráérzel, vagy nem. Viszont a Pensacola akkor lesz halálos a kezedben, ha jó vagy a Cleveland-al. Ha nem megy, javaslom a japán cirkálókat.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75

Több
9 éve 3 hónapja #11703 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ahhoz képest, hogy mennyire nehezen tudok citadellát lőni a a Clevenek, pár meccs alatt kaptam párat...
Pontosítok: 6.8sec a repülési idő 10km-re a lövedékeknek. Ilt ha jól láttam 9 sec az újratöltése az ágyúknak.
Gyújtós küldikre jó lesz, rombolók vadászatra felemás, max zoomban szoktam menni, onnan szinte nem is látszik a célpont ezzel a repülési idő miatt, közepessel meg már látszik, de úgy is kényelmetlen. De csak megszokás kérdése.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gizmo

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11705 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Rosszul látad 6 sec a töltés idö- Az elsö sorozat még nem ér célba de löheted a másodikat.

Oldalmegjelenítési idő: 0.283 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.