Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11708 Írta: Gizmo
Gizmo válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
A Clevlend egy túltápolt hajó...., vagy a szintje többi hajója van direkt szarrá gyengítve.;)
tartom, hogy a tier6-ban cirkálóéknál német ágon a Yorck, mint nehéz csata cirkáló, eredeti felszerelésével (100-300mm páncél, 356-358-as lövegek) lenne a párja.

Meg nem ártana egy kicsit markánsabban kiemelni a lő táv, és sebesség különbségeket a cirkálóknál!;)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Gizmo által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11727 Írta: KimiFan
KimiFan válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Azért a Pepsi a Clevhez képest elképesztően nagy visszalépés. Ha a Cleveland-el megy a játék, az egyáltalán nem garancia arra, hogy a Pepsivel is menni fog.

Megvan a Pepsi, de csak 10 alatti csatát mentem vele, elképesztően szar hajó.

Ahogy ott van a North Carolina is, a Colorado után nagy csalódás, de a Colorado meg a New Mexico után nagy csalódás.

Konkrétan Coloradoval simán lövöm az NC-knek a Citadel-t, ha pedig én megyek az NC-vel, akkor csak úgy záporoznak rám a Citadel találatok. Ráadásul az NC olyan lomha, hogy az valami elképesztő, manőverezni vele nagyon nehéz rendkívül előre kell gondolkodni.

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11728 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Grievous írta: Ahhoz képest, hogy mennyire nehezen tudok citadellát lőni a a Clevenek, pár meccs alatt kaptam párat...
Pontosítok: 6.8sec a repülési idő 10km-re a lövedékeknek.

Cleve előnyei közt tudom említeni a vidámság faktort, hogy posztolhatod a képet róla, és röhöghetsz utólag a haverokkal azon, hogy torpedó nélkül 4 szétlőtt toronnyal is úszik a hajó...

a hátrányai közt meg, hogy ilyen nagyon ritkán van, átlagos meccsen 2-3 tornyom meg szokott maradni...

Cleve, 6,8 sec, 15km-re mennyi ? es 17-re ?

Iowa, 5,3 sec

Gnevny 6,01 sec

Benson, 8,46 sec

Myoko 10km 5,7
15km 9,6

murmansk, 10km 5,9
14,6 km 10,51

nurnberg 10km 5,82
15 km 10,73
19,8 km 16,7 sec

no, akkor néhány konkurencia, igazából ugynézem a lövedék sebessége legalább olyan meghatározó mint a szóráskép...

a Myoko nagy meglepetés egyébként a Nurnberghez képest, azzal sokkal sokkal könnyebb célozni, itt az segít egy kicsit, hogy lassabban lő :D
Nürnberggel nem is 2, hanem 3 sorozat van egyszerre a levegőben, és nagyon nehéz így lekovetni az ellenfél mozgását...

külön felhívnám az orosz-amcsi romboló közti különbségre a figyelmet, a Farragouttól Bensonig már lehet lőni ágyúval láthatatlanul 12-14 kmről egy elég széles sávban, gondoltam mekkora táp lesz már, hát nem, egy csatahajó is nehéz célpont már, igaz kapok komoly láthatatlan sávot a torpedóhoz, orosz nem tud klasszikusan torpedózni, cserébe messzebb tud lőni az ágyúival...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja vonKurz által.

• ktomi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11739 Írta: ktomi
ktomi válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Sziasztok

van értelme a Clevelandre felszerelni az 1. szintu tuzvezetorendszert (500.000 kreit)?

Köszönöm a válaszokat!

Több
9 éve 3 hónapja #11747 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Az újratöltés valóban 9 sec, alaptorony + nem aktív a töltésbuffos skill :) (vagy 8.5, erre nem tudtam nagyon figyelni)

Több
9 éve 3 hónapja #11759 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

ktomi írta: Sziasztok

van értelme a Clevelandre felszerelni az 1. szintu tuzvezetorendszert (500.000 kreit)?

Köszönöm a válaszokat!

hali, ha játszani is szeretnél vele akkor van, ha csak átugrani szerintem akkor is...

én a 250k-s felszereléseket eladom hajoval egyutt, 125k-t bukni, nem nagy durranás... 500k-s cuccnál ez változo, szal vagy raszansz 25 aranyat, és átrakod majd a kovetkezore, azon is elfér, vagy eladom, akkor meg buktam 250k creditet, az egy jo kor az Atagoval, vagy 2 xar kor barmivel...

ugyanakkor ha az a kérdés pontosabban tudsz-e lőni vele, a szórásod kisebb lesz ugyan, de nem a szórással van probláma a Clevnél, hanem a lassu lőszerrel, nem gondolom hogy sokat jelentene...

szal vagy az ágyúját javítod, ami hasznos, vagy a légvédelmét turbózod, ami még durvábbá fog tenni, más kérdés, hogy ugyanolyan tieres CV amerikai cirkálót nem nagyon fog támadni, mert nem sok értelme van...

talán az ágyúnak több értelme van...

Oldalmegjelenítési idő: 0.266 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.