Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #11433 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Ha már szóba került a dolog, ma elővettem az Omaha-t és mentem vele egy kört. Úgy látom, az Omaha még mindig Omaha. ;)

Nem örültek nekem sem a saját, sem az ellenfél oldalán.

Szerk.: Mos így utólag elnézve, volt másik Omaha is a csatában, nálunk. Nem nagyon vettem észre, hogy ott volt. Rá kell érezni az ízére, azután nagyon hasznos kis hajóvá válik.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: GaiusHun, sandorati, zstorok75

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11445 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
...mert ez/az Omaha :lol: gratulálok :woohoo:
Azért megvallom őszintén, a német ötös, a König megeszi reggelire, ezt úgy mondom, mint Omaha fun, azaz pontosítok Murmansk fun :cheer:

Több
9 éve 3 hónapja #11629 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Utolsó meccs Omahaval:

Rámegyek egy Königre, kilövi a motoromat, rendbe rakom. Utolsó salvojával azért kilövi a kormánylapátomat (tűzben meghal), majd mivel nem tudok fordulni (csak arra, amerre állt), így megállok, de egy bb citadellát lő. Yeah, de túléltem.

Cleve megéve, remélem ezzel hamar meglesz a dd küldi. Kapitánynak kell némi xp, pontosság növelőt és kormánylapát javítót megvettem. De az első meccs egy katasztrófa...

Volt 2 dd, de a lövedékek lassúak, kicsi az alap lőtávolságom, folyamatosan lőtt a Hipper, ami egy citadellát is belőtt. Lőtáv növelőt freezem, töltésben meg reménykedek, hogy fog javulni a skillek aktiválásakor (AA+boosttal nem rossz)

Több
9 éve 3 hónapja #11633 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

Grievous írta:
Cleve megéve, remélem ezzel hamar meglesz a dd küldi. Kapitánynak kell némi xp, pontosság növelőt és kormánylapát javítót megvettem. De az első meccs egy katasztrófa...

Volt 2 dd, de a lövedékek lassúak, kicsi az alap lőtávolságom, Lőtáv növelőt freezem, töltésben meg reménykedek, hogy fog javulni a skillek aktiválásakor (AA+boosttal nem rossz)

igen, én is mindig reménykedem,2 hajót adtam el idáig félúton, a Karlsruhe, gondolom nem nagy meglepetés, meg a Cleve.
amig 15km-re tudtam lőni, addig elfogadhato volt, xar, kimondottan xar, de elfogadhato, viszont mindig agyonlőtek, ezért arra gyurtam, hogy majd ha meglesz a negyes +20% lőtáv, no akkor cseszett be igazán a reményeimnek, mikor megpróbáltam egy villámként cikázó Wyomingot telibelőni 17 km-ről...

33 meccsem van a Clevvel, 36% gyozelemmel, nyilvan kicsit nagyobb szerencsevel kevesbe utaltam volna. mert utaltam, kimondottan durvan megutaltam, maradando nyomokat hagyott...
xar atlagsebzesem volt vele,tenyleg pechem is volt, 33 meccsnel meg belefer ha a randomra hivatkozik az ember :D 100-nal mar kevesbe...

20%-l sebeztem vele többet mint a hasonlo idoben futott Aobaval, de olyan elvarasaim voltak vele szemben, es olyan gyalazatosan xar volt az agyuja, annyira semmirevalo volt hogy percenkent lotem vele 500-t minden latszat nelkul...

igaz, az Aobaval 31% pontossaggal lotem, a Clevvel 17%-l...
de ez utobbi hiaba adott joval magasabb sebzest, a folyamatos frusztracio megolte az elmenyt...

szoval eladtam, kell vele ugy 30k xp meg a Pensacolahoz, ha egyszer rakivanok ez utobbira inkabb megveszem free-bol...

Több
9 éve 3 hónapja #11637 Írta: GaiusHun
Srácok, a Cleveland-al nincs semmi gond, ez egy kivalló hajó, de kell rá egy jó kapitány, szépen felskillezve, nem beszélve a modulokról.
Ha mindezek megvannak, akkor tedd hozzá, hogy ezt a hajót szeretni kell. Nekem állandó hajó, nem fogom eladni, rankedben gyilkos dög. Na jó, a Nürnberg jobb, lehet ketten maradnak, amolyan szeretem hajók.
A lényeg, ez egy gyors, mozgékony hajó- komoly tűzgyorsasággal és tűzerővel, sajnos a nerfek miatt NASA műholdlövő ágyúi vannak (ami vicc, és csak a wg ostobaságát tükrözi, ha nerfelni kell), így rutinból vele kell tűzlened, kalkulálva a célpont hajó mozgását. Íme egy csata; az egy dolog, hogy vereség, a lényeg ki tudtam használni a mozgékonyságát, elsülyesztve egy Nürnberget, úgy, hogy közben 5 hajóval volt tűzváltásom. Végül azért süllyedtem el, mert túl sok volt a rám kilőtt lövedék és nem tudtam kiforogni.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, Gneisenau67

Több
9 éve 3 hónapja #11638 Írta: GaiusHun
Hát Pensacola, visszavonok minden rosszat amit eddig rólad mondtam, igaz papír vagy, de egyben gyilkos dög is. Eddigi legjobb csatám ezzel a hajóval, ráadásként nyílt tengeri csata, nincs sziget, ami mögé bújhatna az ember.
Összegezve: 139 találat :evil: 108.705 DMG :silly: 8 hajóval vívott tűzpárbaj, 2 kilőtt hajó.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.