Amerikai cirkálók

Több
9 éve 3 hónapja #10849 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Basszus, valahogy mindig kifogom, hogy a csapattársaim elvéreznek mellőlem, utána pedig sztyeppei harcászatot vívok, azaz menekülés közben harcolok az ellenséges hajókkal. Természetesen ez úgy indult, hogy voltam én, két saját romboló, meg mellettem egy másik cirkáló. A két saját rombolót pikk-pakk elhullott, bár a Sims lassabban adta meg magát, a másik cirkáló valamiért úgy érezte, ha közel megy hatékonyabb lesz, piccit rosszul gondolta. Szóval maradt nekem 4 cirkáló meg egy romboló. Ezt a rohamot a papír pepsi colával próbáltam lassítani :silly:

Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #11311 Írta: bacsagabi
bacsagabi válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Omahánál feltétlenül meg kell venni a C hajótestet is ahhoz hogy majd kifejlesszem a Clevelandet? Levenne 2 lövegtornyot, gyengíti a torpedóvető rendszert, csak a légvédelem javulna vele. Vagyis szerintem gyengül a hajó összességében.

Több
9 éve 3 hónapja #11313 Írta: GaiusHun
Fejleszd ki, de nem kell megvenned.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bacsagabi

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #11317 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók

bacsagabi írta: Omahánál feltétlenül meg kell venni a C hajótestet is ahhoz hogy majd kifejlesszem a Clevelandet? Levenne 2 lövegtornyot, gyengíti a torpedóvető rendszert, csak a légvédelem javulna vele. Vagyis szerintem gyengül a hajó összességében.

a páncélzat is eröseb lesz +14 km-es lötávoz kapsz.

Több
9 éve 3 hónapja #11323 Írta: GaiusHun
Hát nem volt most omaham-m :lol: a lényeg, én c testel húztam ki az Omaha-t, így is kemény az a hajó, a légvédelmére pedig szükséged lesz.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: zstorok75, bacsagabi

Több
9 éve 3 hónapja #11339 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Amerikai cirkálók
Én meg kifejlesztettem, de nem vettem meg rá. Kevesebb a löveg, igaz nagyobb a lő táv. Nekem kisebb lő távval kifejezetten tetszett. Mind a mai napig a profilomban egy csomó helyen ez a hajó van az első helyen, pedig hónapok óta nem játszottam vele.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: bacsagabi

Oldalmegjelenítési idő: 0.272 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.