Japán rombolók

Több
8 éve 3 hónapja #24153 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Hát, így lesz 4 pontom, ami a 4. sorra most pont jó lenne :D

Meg így a kapitányt be tudom rakni Kamikazeba, mert a skill miatt kisebb volt a torpedók hatósugara mint a spotköröm....

Jaja,a Kamikazeba nem (sem) jó a gyorsító skill...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24154 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sajna, 7km-es torpedókhoz nem jók (kami, mine, stock Mutsukiról ne is beszéljünk)

4. sorból a +HP-na kvan csak értelme, igaz? (AA-nak lenne még, ha lenne jó pár légvédelmi ágyú)

Több
8 éve 3 hónapja #24155 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Sajna, 7km-es torpedókhoz nem jók (kami, mine, stock Mutsukiról ne is beszéljünk)

4. sorból a +HP-na kvan csak értelme, igaz? (AA-nak lenne még, ha lenne jó pár légvédelmi ágyú)

Nálam plusz hp a 4.,és az álca az 5.De én sokkal jobban szeretek játszani,mint ahogy tudok,így ne legyek mérvadó. :lol:

Több
8 éve 3 hónapja #24157 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Hát, én most próbáltam 3km-ről, füstből ki torpedózni egy kongout, vígan kikerülte.
CV-ket üldöztem, de csak gunnal tudtam az egyiket lőni. Bombázókat kerülgettem, közben AA-t bekapcsoltam, mert ha spotolnak akkor mindegy. A végén a határ mellett fordult meg az arp bb, a jelölőtől eltérő (előrébb) indítottam az utolsó sorozatot amit eltalált.

Most az a gond, hogy a rendszer által javasolt iráyn szerint lövök, vagy mi?
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #24158 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Indítsd a rendszer által adott jeltől előbbre és hátrább egy kicsit, mert ha lassít el megy előtte

Több
8 éve 3 hónapja #24159 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A 4 pontosakból a hpt érdemes tenni a japán rombikra. Ejsze még az amcsikra is.
A torpedósegitő a hajó jelenlegi iránya-sebessége alapján mutatja h hova kell küldeni a szivart. De ha fel vagy spotolva, várható hogy megpróbál majd kitérni valamerre. S erre a kitérésre kell ráérezni, hogy azt merre tudja, v fogja majd végrehajtani, s arrafele, az jelzett torpedósáv mellé is kell küldeni.
Fubukival ez egyszerűbb, mert egyet küldök irányba, egyek tőle jobbra, egyet balra... :P

Oldalmegjelenítési idő: 0.284 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.