Japán rombolók

Több
8 éve 3 hónapja #24160 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sajna van, hogy akkor fordulnak, mikor elindítom a torpedókat, gondolom valamerre el akart menni, de sokra megyek evvel, meg kikerüli.
De általában hamar észreveszik a torpedókat és így kikerülik

Miután felraktam a skillt mentem egy kört

Simset sajna 104 hp-ról nem tudtam kiszedni, utána a Carolina valahogy bekapott 2 találatot, pedig nagyon fordult. Mutsukit löttem ki, miután befoglaltam az A bázist, szerencsémre a torpedóit előtte lötte ki, így ki tudtam gunozni. Egy torpedót indítottam rá, de misselte volna.
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24258 Írta: szabi62
szabi62 válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Búcsúkör a Hatsuval:

Meg lett volna az anyahajó is, már leégett 20 hp-ra, amikor hátulról kilőtték, de így se rossz :woohoo:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: BigaC

Több
8 éve 3 hónapja #24274 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem ez volt a búcsú köre, sajna hozta az átlagos jobb köreimet (ritkán sebeztem többet, általában kevesebbet)

Valahogy a meccs elején 2 torpedóm eltalálta ellen murmanskját, sajna a meccs egy részén minekazekkal kellett foglalkoznom, sajna jobb az álcájuk, mint nekem. BB-t nehezen sikerült, de 2 torpedó eltalálta. CV-re sajna nem volt idő, ezért utálom néha ezt a pont rendszert -.- Full hp-n volt, én mellette, torpedókat indítottam, lett volna még sebzés.

Felszerelést még nem vettem rá, mindegyikből érdemes venni, vagy csak az álcát erősítőt?
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #24275 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Erre már érdemes a lőtávra is gyúrni és használni is , mert ha jön egy hatsu vagy mutsuki , ami elég sűrűn előfordul , ezek az ágyúk már szépen muzsikálnak ellenük

Több
8 éve 3 hónapja #24279 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
lőtávra? a kapitányi 4 pontra gondolsz? gondolom h az már rajta van az extra hp-n... ;)

kell tenni mindegyik felszerelésre, az álca, a gyorsabb fordulás (kell, met kicsit nehézkesen fordul)s stb
A következő felhasználók mondtak köszönetet: DragonZ

Több
8 éve 3 hónapja #24280 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Bemásoltam a saját kapitányi skilljeimet és egy képet ,mire is gondolok az ágyúzással, a spot távon van a hangsúly, na meg a lövedék sem megy fel a holdba és onnan esik le ;)

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.279 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.