- Köszönetek: 490
A Kagero 8km-es torpedójánál nem kell a gyorsító skill,az a torpedó már így is gyors,és akkor 8km a hatótáv.Ahogy említettem nem egyszer cirkáló sem tudta ki kerülni.Nem okoskodni akarok,de nekem csak ezzel vált be a Kagero,de így egész fun volt.A Shimakaze-val meg nagyon nem ment.Volt olyan csatám,hogy torpedót sem tudtam indítani....Grievous írta: Hm, megnéztem a torpedót Kageroun. A +5 csomós skillel 6.4km-es lenne a táv. Ha festéssel 6km akkor kicsit necces lenne, de mintha mutsukinál vagy minekazenál lenne ilyen még
Mai meccsek: 2 bukta, 20-25k sebzéssel (valahogy talált 2 torpedó mindkettőben, ilt 1 killem volt, mert leálltam lőpárbajba egy Kievvel, de senki se lőtte, így 400 hp-ról én szedtem ki, sajna a végén 3-an meghasltak így bukta lett.....
Nyertes meccs:
Itt is leálltam gunozni. A végén egy stock Fusout lőttem meg, aki a fél hp-m nagyját levitte. Sajna az utolsó sornyi torpedóm előtt másodpercekkel lelopták -.-
11k xp maradt.
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.