Japán rombolók

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #23880 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Tényleg nehézkes a Hatsu, de a Mutsuki sztem pont jó. S torpedót meg nem a DDkre kell inditani... :whistle: :P Még cirkálóra sem ha egymagában van, nem köti le valami tűzpárbaj..., mert akkor ahogy észleli a torpit, van ideje kifordulni. Egyenes vonalban haladó csatahajót kell keresni :evil: :lol:

A Fubuki előrelépés lesz, a felszereléssel 6.1 lesz a spottáv, igen kellemes jószág. Bár picit gyengébb a fordulása mind a Hatsunak, még a felszereléssel is (amugy én szinte mindegyik hajón a fordulást segitő felszerelést használom). S ja igen, a 6 ágyú nagyon pontos, ég és föld a különbség pl a Mahan ágyúival összevetve, annak nagy a tűzereje de sokáig "lebegnek" a lövedékei, ennek meg pont oda mennek ahova küldöd. S jókat is ütnek, romboló ellen tökéletes.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja leopardusz által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #23893 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
elátkozott kis g.ci hajó ez
úgy beragadtam ide, hogy 5 perc szenvedés után kiléptem, se előre, se hátra

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Gizmo

Több
8 éve 3 hónapja #23894 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Japán rombolók
ez nekem ezzel a hajóval már rekord eredmény.

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Több
8 éve 3 hónapja #23896 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
nyugi , lesz ez még 8 torpedó is :lol:

Több
8 éve 3 hónapja #23898 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A mutsuki egy kínszenvedés volt nekem is, de most már meg van a kagero , az egy brutális kis jószág . Már alig várom ,hogy a shimakaze is meglegyen , amúgy dd-ből a kamikazénak van csak fix portja, a többi kifejleszt azt elad , azzal élvezet a játék .

Több
8 éve 3 hónapja #23900 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Mutsuki egyetlen jó pontja: nem kell sok xp a hatsuharuhoz :silly:

Nekem a minekaze nerfkor ment el valahogy a kedvem. A 10km-es torpedókat szerettem használni, amjd elvették tőle. Azóta valahogy se a mutuski, se a hatsuharura nem érzek rá (hatsuval talán a legjobb köröm még az első napján volt, bukta bukta hátán, csak próbáltam leszorzózni, eredménytelenül, de sebzés és xp jött)

Nekem Isoakze is megvan, azzal jó menni általában, ugyan néha agyvérzést kapok, mert mindenki kikerüli a torpedókat, vagy ellen egyetlen dd-je természetesen arra ment, mint én, de a 9 killes köröm elég jó volt .Habár az t3-t4 volt, ahol sok még az újonc, vagy nem.

Most nézem, hogy jelenleg nincs pénzem esetleges Fubukira, good, csak 1 milla kell, hogy felszerelés nélkül meglegyen :D (25k xp maradt, szóval van időm)

Oldalmegjelenítési idő: 0.289 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.