Japán rombolók

Több
8 éve 3 hónapja - 8 éve 3 hónapja #24368 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Ma nem adta valahogy. 2 kört mentem Buckyval, de sok sziget miatt nem lehet torpedózni, 2-3 torpedó eltalált egy hippert, aki sülyedt, de 20k damage volt. Egy t6-os orosz dd-t probáltam volna kigunozni, emrt 5km-re volt, meg szigetet is fogott, de szigetek miatt nem tudtam fordulni, csak 1 gunnal lőhettem, közben 2 ca oldalt lőtt...

Aztán most mentem, t10, marha jó, nálunk 4, ellennek 5 dd. 0 sebzéssel 2 torpedó elkapott (első talán egy bensoné volt, a második egy shimakaze....

első meccs -20k credit volt, az a 100k elég szép összeg javításra....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 3 hónapja Grievous által.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24377 Írta: leopardusz
leopardusz válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Na igen, én is közben meg szoktam esküdni, h soha többet olyat h bemegyek elsőnek foglalni, spotolni... :evil: Dö.., izé, süllyedjen más a capkörért...

Több
8 éve 3 hónapja #24389 Írta: Grievous
Csak arra nem számítottam ,hogy a bázisnál az 5 dd-ből 4 lesz ott.....

Shimi torpedónál meg talán az volt a gond, hogy felé és nem előle fordultam, meg az engine boostot elfelejtettem bekapcsolni.

Mindegy, lassan a B test megvan, utána gondolom a 2 torpedó jön a sorban, majd a gun és a lőtáv (8-10k xp az 8-10k xp, mondom úgy, hogy van 40k free xp-m...). 67 csomós torpedók hatsuharun nem jöttek be, sok reményt fűzök (na jó, WG játéknál már elvesztettem a woton :whistle: na jó, a tigris buf az jó volt, gyorsabban töltők, mint egy T-34-85 )

Több
8 éve 3 hónapja #24416 Írta: Grievous
Miután agybajt kaptam Izumotól, Yorckkal meg átlagos kört mentem, Fubukival meg csak 20k sebzéssel csillagoztam, ilt kamival kaptam egy kliens összeomlást, a 2. kami kör már nagyon kellett

Az jó volt ,hogy az elején egy torpedóvetőt kilőtték (-2 torpedó), Nürnberget csoda folytán kaptam el 4km-ről, CV meg felkínálta magát 4km-ről, úgymond. Ja, volt 2-4k hp-m a végére.

Már csak 4k xp kell a kapitánynak.
Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #24482 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Egy jól sikerült kör, ez van mikor adnak fedezetet egy rombolónak az meg tudja tenni a dolgát :lol:

Mellékletek:

Több
8 éve 3 hónapja #24484 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Még egy kanyar ugyanazzal a kapitánnyal ,csak most a saját hajóján. nem is gondoltam, hogy ilyen sokat jelent az a 600m spot táv :cheer:

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.339 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.