Japán rombolók

Több
8 éve 3 hónapja #24101 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Nekem a Mutsuki és Hatsuharu se jött be, csak jobb lehet ennél a kettőnél :dry:

az 1. sort magától rakta át magát a rendszer, a kis drága, mert más skillem nem volt ott :P

Hát nem tudom, hatsun még így a gyorsabb torpedókkal is...
Buckyn néztem, hogy 67 csomó a 3. torpedóknak a sebessége (cserébe annyi az újratöltés, mint most hatsuharun)

Kageroun csak 8km? Huh, azon nem lenne jó az a skill :D (gondolom a spottáv se sokkal kisebb, mint fubukin) (ezt megnézem én is, annyira nem gondolkodtam előre ezen az ágon)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 3 hónapja #24102 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Japán rombolók

Grievous írta: Nekem a Mutsuki és Hatsuharu se jött be, csak jobb lehet ennél a kettőnél :dry:

az 1. sort magától rakta át magát a rendszer, a kis drága, mert más skillem nem volt ott :P

Hát nem tudom, hatsun még így a gyorsabb torpedókkal is...
Buckyn néztem, hogy 67 csomó a 3. torpedóknak a sebessége (cserébe annyi az újratöltés, mint most hatsuharun)

Kageroun csak 8km? Huh, azon nem lenne jó az a skill :D (gondolom a spottáv se sokkal kisebb, mint fubukin) (ezt megnézem én is, annyira nem gondolkodtam előre ezen az ágon)

Van 20km-es torpedója is,de mindenki ki kerüli.Viszont a 8km-es torpedó vitt már pár cirkálót is.... :)

Több
8 éve 3 hónapja #24103 Írta: Grievous
Hm, meg kell néznem mennyi az alap spottávja, mert a +5 csomóért szépen levon a rendszer.

Több
8 éve 3 hónapja #24117 Írta: DragonZ
DragonZ válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A kagero spottávja 6km álcafestéssel 5. skill nélkül, azzal 5,4 km -lesz :P

Több
8 éve 3 hónapja #24124 Írta: Grievous
Hm, lehet ki kéne vennem azt a skillt, mert elég necces lenne :D

Több
8 éve 3 hónapja #24133 Írta: Grievous
Hm, megnéztem a torpedót Kageroun. A +5 csomós skillel 6.4km-es lenne a táv. Ha festéssel 6km akkor kicsit necces lenne, de mintha mutsukinál vagy minekazenál lenne ilyen még

Mai meccsek: 2 bukta, 20-25k sebzéssel (valahogy talált 2 torpedó mindkettőben, ilt 1 killem volt, mert leálltam lőpárbajba egy Kievvel, de senki se lőtte, így 400 hp-ról én szedtem ki, sajna a végén 3-an meghasltak így bukta lett.....

Nyertes meccs:

Itt is leálltam gunozni. A végén egy stock Fusout lőttem meg, aki a fél hp-m nagyját levitte. Sajna az utolsó sornyi torpedóm előtt másodpercekkel lelopták -.-
11k xp maradt.
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: leopardusz

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.