Japán rombolók

Több
9 éve 2 hónapja #5650 Írta: Norbert_HUN
Norbert_HUN válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Sziasztok !

Viszonylag friss játékos vagyok ( a wot-ból nyergeltem át ) és rá is kattantam a japán rombolókra. Most végeztem az Isokaze-vel , nagyon élvezetes vele a játék.
Ha esetleg a csatában elsüllyedtem a rombolóval akkor kerül elő valamelyik csatahajó a kikötőből, de a sok állásban olyan rozsdásak, hogy a lövegtorony se nagyon mozdul ... :P
Olvastam, hogy jó kis nerfet kaptak a japán rombolók, de asszem ez sem tántorít el attól, hogy ezt a vonalat végig kihúzzam. Aztán majd lehet, hogy rámozdulok a többi nemzet romboló ágára is, de egyelőre ez kap prioritást.
További szép napot és jó vadászatot.
Üdv : Norbert_HUN
A következő felhasználók mondtak köszönetet: sandorati

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5652 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: Japán rombolók
Zászlóval, de szép kör szerintem.

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja #5657 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Japán rombolók
A hatos picit kínlódás, de rá kell érezned, mostanában jó megy vele a játék. A 7-s sokkal jobb :woohoo: A két dupló löveg torony már rombolók ellen is hatékony.

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5661 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK
Mire képes egy DD specalista teljesen egyedül ezen a pályán ahol az összes csapat tag leming módra váltva elmegy az egyik írányba? Nos egy Tirpits egy romboló, és egy cirkáló az ellenfél részéről tudna mit nyílatkozni! :D Megtettem amit meglehetett!

Mellékletek:

• Czipczi
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5729 Írta: Czipczi
Czipczi válaszolt a következő témában: SHARK TORPEDÓK
Sajnos nem voltak zászlóim, amit sajnálók, így csak ennyit kaptam, de a creditnek nagyon örülők! Nagyon izgalmas kör volt! :)

Mellékletek:

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5738 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Japán rombolók
3 napja kezdtem el újra wows-ozni. Tudtam, hogy a japán dd-knél volt változás, de Minekaze-val nem lehet normálisan játszani? Kb 0 torpedó találatom volt az elmúlt napokban. Ma 2 pocsék kör után (egyik nyert 0 sebzéssel, másik bukta nem sokkal többel), utána eladtam, és megvettem a mutsut.

Első kör -.-

Jobban jártam volna coopban

Repcsik spotolnak, cleveland simán kitér torpedók elől, más nincs a közelben, aztán vígan szétszednek. Vicc. Mindjárt abbahagyom az egész ágat :sick:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Grievous által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.337 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.