- Köszönetek: 1105
GaiusHun írta: A hetes cv-ről mit kell tudnom? Javaslat?
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Krisztian írta: Én 2-2-2-vel játszom, szerintem lényegesen jobb, mint a Ranger. Ha 2-2-vel jön, akkor kell kicsit trükközni, de még ott is működik a kőbalta elv, hogy nem mész a másik oldalra, hanem a 2 vadász megy a 2 vadászra, elég ideig feltartják, amíg tudsz dobálni. A torpedós repülők nagyon gyengék, forgolódni nem szabad velük, jól kell rárepülni, és dobni. Cirkálókat is lehet dobálni, igazából engem nem zavar, hogy szétnyílnak a torpedók, rengetegszer ezzel lehet + találatot bevinni. Ha nem 2-2-vel játszik, akkor pedig teljesen mind1, 2 vadásszal még a légi fölény is a tied. Kedvenceim a full támadó setupos Rangerek. Érdemes csata elején használni a way-pontokat, újabban csata elején a 2 vadásszal kinézek a 2 szélre, ha ilyen jön, alapban bukja a torpedósait. Igazából én kihúztam a 8-as Lexiig, de már most minden szinten jobbak a japánok szvsz, ott is, ahol eddig volt egy kis amerikai előny, ezért is húzom ezt az ágat inkább.
Krisztian írta: Aki megfogja őket, az lövi a torpedóst, az lehullik, a másik vadász pedig visszaér a bombázásra, amivel szétszórja. Eddig a legdurvább talán a -fele hp volt ilyen szituban, egyszer sem merültem ilyen miatt. Viszont a 2 torpedós 2 bombázótól sokkal több félnivalója van egy ilyen rangernek, tekintve hogy a bombázókkal addig várok, amíg csak akarok, vadásza nem lévén. Ha menetben beállsz a bombázója mögé, altos támadást is lehet nyomni, úgy, hogy menetből kezdje a szórást, ne keringőzzön, akkor a 6-ból marad 1-2. Ha épp debil, és egyenesen megy mind, akkor alig marad valamije. Érdemes kipróbálni, én határozottan örülök minden full támadós amerikainak. Sok pályán meg alapban nem is kell 2 oldalra menni t7-ben, mert kicsi a térkép, és az egyik oldalt maga a csapat spottolja.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.