Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 9 hónapja #10861 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Szia. Örülök, hogy sikerült jó csatád menned :)

Annyit fűznék hozzá, hogy vadász setuppal, sajnos nem lehet csatát nyerni :/ ill. pontosítok, nem vagy csata befolyásoló tényező. Én pl. utáltam amikor 2 CV volt bent és muszáj volt a repülőkre koncentrálnom. Annál felemelőbb érzés szerintem nincs mint amikor az ellenséges battleboat belefordul mind a 6 törpitorpiba :DD Utána azért átgondolják a dolgokat :)

Gratula még egyszer :)

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 9 hónapja #10862 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Lajler írta: Szia. Örülök, hogy sikerült jó csatád menned :)

Annyit fűznék hozzá, hogy vadász setuppal, sajnos nem lehet csatát nyerni :/ ill. pontosítok, nem vagy csata befolyásoló tényező. Én pl. utáltam amikor 2 CV volt bent és muszáj volt a repülőkre koncentrálnom. Annál felemelőbb érzés szerintem nincs mint amikor az ellenséges battleboat belefordul mind a 6 törpitorpiba :DD Utána azért átgondolják a dolgokat :)

Gratula még egyszer :)

Nos, ha felnézel a japó cv oldalra, ott van ékes példám a cv azon irányú játékára. Viszont, itt az döntötte el a csatát, hogy a csatahajóim nem paráztak a légitámadások miatt. Ahogy feltűntek a japán gépek, jött a vadászvédelem. A légi fölény is lehet csata döntő, ahogyan a japó hordozóval sorba süllyesztettem a csatahajókat. Itt erre nem volt az ellenfélnek lehetősége. Az én egyszem zuhanóbombázó kötelékem miatt pedig vadul forgolódtak az ellen hajói. Szóval, nem éreztem haszontalannak magam :)

Több
8 éve 9 hónapja #10865 Írta: Lajler
Majd ha elkezdem azt az ágat, akkor azt a topicot is végig olvasom :)

Lehet, hogy félreértettél, nem azt mondtam, hogy vadászokkal nem lehet egy egy jó csatát menni, mert lehet. De szerintem És ismétlem csak szerintem. A csaták döntő többségében igen is kellenek a torpedók. De szerintem már te is rájöttél, hogy ha bejön egy romboló és elég sűrűn bejön, akkor annyi. esélyed sincs magad megvédeni. Plusz ha hull a csapat, te még akkor is tudsz fordítani éppen.

Több
8 éve 9 hónapja #10866 Írta: GaiusHun
Az tény, ha rád jön egy rombi, akkor neked satter, de akkor hiába van torpedó vetőd, avagy bombázod. Én egyszer 2 cv öltem meg rombolóval /Clemson/ egymás után, pedig mindent rám küldtek. Ilyen téren ki vagy szolgáltatva a csapatodnak.
Az amerikai cv-k elsődlgesen légifőlény cv-k, a 4-es nem, az univerzális, a Bougi és az Indi viszont egyértelműen légifőlény. A japán pedig támadó. Lehet természetesen alap setup-al is játszani, amíg ki el nem fogy a szerencséd.
Nem csak a topredól döntenek, hanem az is, ha nincs torpedó találat :woohoo:

Több
8 éve 9 hónapja #10867 Írta: Lajler
Én az Indivel is alappal játszottam. Persze kellenek a vadászok, de csak a ha vadászaid vannak és gépeket lövöldözgetsz, azzal annyi sok xp-t sem tudsz keresni. Melleseleg, mint gondolom tudod, a a Japánoknál is van 3 vadász százados felállás, velük is el lehet érni légifölyényt.

A rombolókra visszatérve, nem mondom, hogy minden rombolót megöltem aki rám jött, de volt rá példa jópárszor, hogy beleszaladtak a torpedókba.

Valamint ha szar a csapat, már pedig elég sűrűn agyhalottakból áll, akkor is jótékony hatást bírsz gyakorolni a csapatra, ha lesebzel pár csatahajót.

Ne érts félre, nem azt mondom, hogy nem kell vadász, mert kell, hanem egyszerűen kellenek a torpedósok is, ha haladni akarsz a fejlődésben.

Később már jobbak lesznek az amcsik is, hiszen alapból két vadászt kapnak (Lexi) És ott van a torpedós is.

De a világért sem szeretnék vitatkozni, hiszen minden ember más. Én azt mondom Usa CW alap setup okosan használva elég az az egy század is. egy setuppal is lehet abban a tierben "Tiszta égbolt"-ot csinálni :)

Több
8 éve 9 hónapja #10879 Írta: GaiusHun
Nem fogunk vitázni, hiszen a lényeg a tapasztalat csere :lol: ahány ház, annyi szokás :cheer:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Oldalmegjelenítési idő: 0.285 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.