Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 10 hónapja #9605 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Grievous írta: Sajna zuihoval nem tudom mit kellene tennem ,hogy jó eredményt érek el, alig kapok ki ellennél zuihot, általában bogue-t vadász setuppal. Vagy kerülök t6-7-be, ahol megint sokra megyek.

Tudom, hogy a bogue kapitányok a vadász setupért cserébe a hajósebzést áldozzák fel, hisz egy bombázó raj, alig tud valami sebzés kiosztani, azt is nagy célpontba a legegyszerűbb, manuálisan, hogy minél kisebb legyen a kör.

no nézd csak, szerinted érdekelte itt a Hiryut, hogy van-e egy Ranger vagy nincs ? :)

a Zuiho meg ötös hajó, át kell ugrani, oszt jóvan...
37 meccsem van vele, háát, nem rossz ugras :D
másreszt persze magasabb szinten 100-200 meccsek vannak 1-1 hajóval...
Mellékletek:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9697 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Szerintem hiba lenne leírni a japó cv-ket alacsonyabb tierben. Egyszerűen csak oda kell figyelni, ha bejön ellened egy US vadász setup, akkor magadra húzod őket, főleg ha van egy Cleveland a közelben :woohoo:
Én volt, hogy a végén a saját cv-m légvédelmében harcoltam az US vadászokkal.
A lényeg, akkor is lehet torpedót vetni. csak okosan kell játszani...

Amerikai viszonylatban viszont egyértelműen 5-tierben vadász setup. Le kell mosni a japót, esélyt sem adva neki a kibontakozásra. US CV vonalon 6. iterben tartok, de még minden alap setup. Viszont itt hatosban bakker mindenki vadász setup-ot használ....
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja GaiusHun által.

Több
8 éve 10 hónapja #9866 Írta: Benign_Wolf33
Benign_Wolf33 válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Rájöttem hogy a Bogue vadász nélküli felállás egy tévedés, mert a bombázok gyikfingot sebeznek, vadász nélkül nem lehet módszeresen gyújtogatni, de a lényeg, 3 db torpedó taratalékos van! WTF Azóta, hogy mindig van ellen CV ez a felállás kb semmire nem jó.

Több
8 éve 10 hónapja #9870 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Benign_Wolf33 írta: Rájöttem hogy a Bogue vadász nélküli felállás egy tévedés, mert a bombázok gyikfingot sebeznek, vadász nélkül nem lehet módszeresen gyújtogatni, de a lényeg, 3 db torpedó taratalékos van! WTF Azóta, hogy mindig van ellen CV ez a felállás kb semmire nem jó.

ha visszalapozol kicsit néhány honapja mondtam, hogy bogue alap setuppal, ugy van vadasz is, meg van torpedo is :)

Több
8 éve 10 hónapja #10754 Írta: Lajler
Lajler válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Milyen sokat jelent, ha nincs annyi cirkáló és a rombolók sem zavarnak :)
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Benign_Wolf33

Több
8 éve 9 hónapja #10845 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
A vadász setup most bevált, szerencsétlen japán ellenfelem rosszul taktikázott, és nem adtam neki esélyt arra, hogy a csatahajóimat támadja.

Mellékletek:

Oldalmegjelenítési idő: 0.262 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.