Amerikai repülőgép-hordozók

Több
8 éve 11 hónapja #8586 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Lassan alakul az amcsi hatos is, bár rohadtul nem értem, miért nyomott le a másik indi a vadászaival. Holott az enyém rendesen fel van spékelve. A lényeg, alakul ez a torpedóvetés is, de még van mit tanulni :silly:

Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Lajler

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
8 éve 11 hónapja #9211 Írta: Acetil_coenzim_A
Acetil_coenzim_A válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Mikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal tervbe vettem egy repülőgép-hordozó beszerzését. Az amerikai ágon indultam el, mert a szakirodalom alapján számos előnyt feltételeztem az ide tartozó hajókkal kapcsolatban. A USS Langley tetszett, csak az irányítható századok számával volt problémám. Most a Boguo osztálynál tartok. Még nincs teljesen felfejlesztve, de co-op csatákban támadó egységként használom, míg normál csatákban légifölény megszerzőként. Ez azért van, mert sok gépet vesztek az ellenség vadászainak áldásos tevékenységének köszönhetően. Nekem egyedül a mobilitásával és a hangárkapacitásával van némi kifogásom. Hát igen a vadászgépek még az alap egységek (de a képesség megvan hozzá), a hajót pedig még át kell építenem (+4 gép) a többi modul már ki van fejlesztve.Az szeretném kérdezni, hogy ti melyik amerikai hordozót ajánlanátok? Én szeretnék egy flottahordozót (8-as szintnél kezdődnek), de nem tudom megéri-e?
Segítségeteket előre is köszönöm!

Több
8 éve 10 hónapja - 8 éve 10 hónapja #9522 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Acetil_coenzim_A írta: Mikor elkezdtem játszani ezzel a játékkal tervbe vettem egy repülőgép-hordozó beszerzését. Az amerikai ágon indultam el, mert a szakiro Én szeretnék egy flottahordozót (8-as szintnél kezdődnek), de nem tudom megéri-e?
Segítségeteket előre is köszönöm!

wows-numbers.com/ships/

tessék, beszédes számok.
az amerikai hordozók semmire se való szemetek, bár, azért azt el kell ismerni hogy az Independence pl sokkal sokkal jobb CV, mint a Nagato...
de ha a Ryujohoz hasonlítom, hát az magasan veri, win rate-ben, sebzésben, meg ugy altalaban mindenenben, és azért az Independence talán az amerikai vonal legjobb hordozója 4-8 között.
9-10 ben erősebb az amerikai a statisztika szerint, lehet hogy igy van, Midwayem meg nincs, ellenfélnek rendkivul kellemetlen, azt teny...

2*6 torpedos, egy rácsapásból el tud sullyeszteni egy Hakuryut, rettenetesen kellemetlen, tényleg...

de mondjuk egy Lexington Shokaku ellen, hát mit mondjak, amerikai oldalról nem élvezem, kicsit sem, duplázni sincs kedvem szerencsétlen Lexingtont most az event kedvéért se...
Utolsó szerkesztés: 8 éve 10 hónapja vonKurz által.

Több
8 éve 10 hónapja #9532 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
T5-ös japán hordozóm van és nekem teljesen más véleményem van az USA cv-kről itt. Ma is 0 géppel zártam, 2 vadász volt tier társamnál, a "feláldozok egy rajt" opcióhoz nincs elég gépem, hogy működjön a dolog, ilt annyira nem is gyorsak.

Több
8 éve 10 hónapja #9546 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók

Grievous írta: T5-ös japán hordozóm van és nekem teljesen más véleményem van az USA cv-kről itt. Ma is 0 géppel zártam, 2 vadász volt tier társamnál, a "feláldozok egy rajt" opcióhoz nincs elég gépem, hogy működjön a dolog, ilt annyira nem is gyorsak.

nem azt mondtam, hogy japan cv-vel jó játszani, csak azt, hogy japán után az amerikaival nagyon xar :D

Zuiho nagyon régen volt nekem, de azért ha ezt a statisztikát megnézed,

Zuiho 200k meccs, 53,66 win rate, 1167 átlag xp, átlag sebzés, 47k, lelőtt repülők 6.95

Bogue, 250k meccs, 47,05 win rate, 918 átlag xp, átlag sebzés csak fele! 24k, viszont dupla annyi 14,3 lelőtt repülő

szóval igen, a japán repülőket lelövik, senki nem állította, hogy a japánnal nem kell gondolkodni, meg nem kell manuálisan célozni stb. japán cv-vel is tudni kell játszani :D és azzal is kihívás mellesleg.
viszont szerencsétlen Bogue hiába lő le kétszer annyi repülőt, a Zuiho még így is dupla akkora kárt okoz az ellenségben amit gyönyörűen mutat, hogy 6,5% + win rate van hozzá.
6,5 %, az őrült sok amugy, az rettenetesen sok...

de ez a múlt, ami nekem fáj, hogy Lex 50k átlag sebzés, Shokaku 66k...
ez a rendkívül kellemetlen, az hogy a végén a Midway jobb lesz... nem fogok eljutni odáig, ha a Lexet csak heti egyszer duplázom...

még egy apróság, most még nincs légvédelem, Zuihonál elsősorban az ellenséges vadászok csinálják a nagy problémát.
tier8-n a csatahajók...

N.Carolinával egyedül szólóztam, rámküldött egy Ryujo közel egyszerre 2 rajt.
5 km-re voltak a bombázók mikor kiszúrtam, 6,5-re ezidőben a torpedósok.

nyilván egy tier8 légvédelem nincs köszönő viszonyban se a tier6 repülők hp-jával, de azért vidám, hogy innen 7 gépet lőtem le mielőtt odaértek volna, a 8-k ledobott egy torpedót, könnyedén elkerültem, és az se ért haza...

szóval van géped, sok tartalék géped van később, de ha együtt hajózik 2-3 csatahajó/cirkáló, akkor nem az lesz a fő probléma, hogy a másik CV kuld-e vadászokat védeni vagy sem...

Több
8 éve 10 hónapja #9553 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Amerikai repülőgép-hordozók
Sajna zuihoval nem tudom mit kellene tennem ,hogy jó eredményt érek el, alig kapok ki ellennél zuihot, általában bogue-t vadász setuppal. Vagy kerülök t6-7-be, ahol megint sokra megyek.

Tudom, hogy a bogue kapitányok a vadász setupért cserébe a hajósebzést áldozzák fel, hisz egy bombázó raj, alig tud valami sebzés kiosztani, azt is nagy célpontba a legegyszerűbb, manuálisan, hogy minél kisebb legyen a kör.

Oldalmegjelenítési idő: 0.277 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.