Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #5713 Írta: PZs_HUN
PZs_HUN válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: EL kell fogadni, felsőbb tierben csak kicsit jobb, ha low tieres vagy :S

Alapvetően el tudom fogadni hogy low tierben kell játszani,ha nem folyamatosan 3-4 meccsen keresztül szivat. Ugye itt kb. 2x olyan hosszú egy csata mint a wotban, szóval ez nem mind1. Meg ugye az MM sem mindegy, mert más úgy menni low tierben (most a példám gyanánt t3), hogy van 1-2 5ös a többi meg 3-as 4-es vegyesen, mint úgy hogy a többség 5-ös pár négyessel meg két hatossal spékelve, én meg pislogok mint egyedüli hármas...

De a legszebb az egészben, hogy a fenti meccs után tartottam 2 óra szünetet, majd belépek újra, hátha sikerül leszorzózni a kawa-t. Namármost olyan MM-et kaptam, hogy én voltam egyedül 3-as (a másik csapatban nem is volt) volt kb 2 4-es, a többi 5-ös 6-os. A 10km range-el és a 18 csomós sebességemmel egy, azaz egy lövést nem tudtam megereszteni. Senkit nem tudtam megközelíteni, mert vagy lehagyott vagy kilőtték a csapattársaim a másfélszer akkora lőtávolságukkal. Ezek után a játék a meccs végén kiírta, hogy nem vettem részt a csatában, és a szorzómra kaptam kétszáz valahány xp-t. WTF???

Nem hiszek a manipulált MM-ben, WOT esetében sem hittem, de furcsa egybeesés hogy ez a szopóág akkor kezdődött amikor Omaha-val megfutottam a legjobb meccsemet, a végjátékban egyedül lehoztam a csatát...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5716 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ezt a kicsi a térkép problémát nem értem. A taktikai térképre ( M betű) vagy a jobb alsó sarokban lévő minimapra érted, hogy pici?

Amúgy a carriereket sokan nem csipázzák, én sem, de ha láttom, hogy mozog a csoportommal legalább, akkor probálom védeni. De elsülyeszteni szeretem igazából őket. :evil:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 2 hónapja #5722 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem inkább arra gondolt, hogy maga a csata helyszín nagyon szűkre szabott. Sok helyen alig lehet manőverezni.

Több
9 éve 2 hónapja #5723 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok!

Igen...utóbbi...a manőverezéshez túl szűk és kicsi a hely... Legfőképpen a csatahajókra érvényes... Ugyanakkor a terület megnagyobbítása...hordozhat
magában annyi pluszt...hogy több embert vonzana a játék.........
Olykor elkeserítő...a rövid időintervalluma is...talán...ez is
kiküszöbölhető...értelemszerűen ez is szubjektív.......

• cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5725 Írta: cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13
cefd97f85c66db05576e7ec76e55ac13 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nagyobb területnek is megvan a maga hátránya: pl hosszabb lesz az adott meccs. Így is a max 20 perc alkalmanként túlságosan is hosszú. Kisebb pálya, pörgősebb meccs, rövidebb idő alatt.

Esetleg akkor lehetne hasznos a nagyobb map, ha lenne lehetőség komplett premade flottákat alkotni és azokkal bemenni egy-egy nagyobb pályára, ahol lenne lehetőség a taktikázásra és csapatmunkára.

Több
9 éve 2 hónapja #5726 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szuper...hasonlóra gondoltam...az idővel kapcsolatban... A magam részéről..még
nem érzem eléggé biztosan a kezelést...de talán mire ezt a lehetőséget
kivitelezni tudják...szívesen csatlakozom egy csoporthoz.....
Addig is gyakorolnék... :)

Oldalmegjelenítési idő: 0.411 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.