Grievous írta: EL kell fogadni, felsőbb tierben csak kicsit jobb, ha low tieres vagy
Alapvetően el tudom fogadni hogy low tierben kell játszani,ha nem folyamatosan 3-4 meccsen keresztül szivat. Ugye itt kb. 2x olyan hosszú egy csata mint a wotban, szóval ez nem mind1. Meg ugye az MM sem mindegy, mert más úgy menni low tierben (most a példám gyanánt t3), hogy van 1-2 5ös a többi meg 3-as 4-es vegyesen, mint úgy hogy a többség 5-ös pár négyessel meg két hatossal spékelve, én meg pislogok mint egyedüli hármas...
De a legszebb az egészben, hogy a fenti meccs után tartottam 2 óra szünetet, majd belépek újra, hátha sikerül leszorzózni a kawa-t. Namármost olyan MM-et kaptam, hogy én voltam egyedül 3-as (a másik csapatban nem is volt) volt kb 2 4-es, a többi 5-ös 6-os. A 10km range-el és a 18 csomós sebességemmel egy, azaz egy lövést nem tudtam megereszteni. Senkit nem tudtam megközelíteni, mert vagy lehagyott vagy kilőtték a csapattársaim a másfélszer akkora lőtávolságukkal. Ezek után a játék a meccs végén kiírta, hogy nem vettem részt a csatában, és a szorzómra kaptam kétszáz valahány xp-t. WTF???
Nem hiszek a manipulált MM-ben, WOT esetében sem hittem, de furcsa egybeesés hogy ez a szopóág akkor kezdődött amikor Omaha-val megfutottam a legjobb meccsemet, a végjátékban egyedül lehoztam a csatát...