Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #5798 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem hagytam veszni a jó kis csatát.

Eredmény hirdetés továbbra sincs, viszont a visszajátszás jól működik.

Replay

Tehát:

- 199 találat
- 6 kill
- 12 citadel hit
- nagy kaliber medál
- szárny segéd medál
- 120 K damage kiosztva , ebből csak egyetlen torpedó találat volt.

Valaki filmesítse meg legyen szíves, mert ilyen jó csatám úgy sem lesz több ezzel a hajóval :)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja Trucker39 által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 2 hónapja #5809 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Alex007 írta: Azért akadnak problémák...technikai jellegűek is...sajnálom...ingerlő lehetett....
Én egy picit letettem a csatahajóról...a cirkálóról...próbálom a hordozó adta
lehetőségeket kiaknázni...több kevesebb sikerrel..... Utalok elsősorban arra...hogy
senki sem védelmez...hiába írom a közösbe...hogy maradjon mellettem 1 CR és 1 BB...
mint ha magamnak írtam volna...mennek ész nélkül...ez is elkeserítő.........

max 1 cruisernek indokolt melletted maradni, azt is csak a legelejen amig ki nem derul, hogy az elso hullamban meg akar-e olni a masik cv, vagy nem.
utána mennie kell, minél hamarabb, hogy részt tudjon venni a csatába...

a lényeg, hogy amerikai 4-5 egyedi darab abbol a szempontbol, hogy lassu. osszes tobbi, ami is 6+ tud mozogni, és onnantól neki kell vigyáznia magára...

Több
9 éve 2 hónapja #5810 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Addig el is kell ám vergődni valahogyan.

Több
9 éve 2 hónapja #5813 Írta: Alex007
Alex007 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Igazad lehet...de amikor elkezdődik...és próbálom őket követni...sok minden egyébre is figyelni kell...és még nincs olyan gyakorlatom... :) Ugyanakkor ha azt látják...hogy
bajban vagyok...vagy csak lehet...és ezt jelzem...a fülük botját sem mozdítják...na
ez az...ami bosszantó.......tisztelet a kivételeknek...
Amikor elkezdtem a csatahajóval...vagy a cirkálóval...persze ezt is embere
válogatja...mindig a közelében maradtam...csata ide...vagy oda...hisz...a hordozó
képes egymaga is változtatni a csata menetén........

Több
9 éve 2 hónapja #5818 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

Alex007 írta: Igazad lehet...de amikor elkezdődik...és próbálom őket követni...sok minden egyébre is figyelni kell...és még nincs olyan gyakorlatom... :) Ugyanakkor ha azt látják...hogy
bajban vagyok...vagy csak lehet...és ezt jelzem...a fülük botját sem mozdítják...na
ez az...ami bosszantó.......tisztelet a kivételeknek...
Amikor elkezdtem a csatahajóval...vagy a cirkálóval...persze ezt is embere
válogatja...mindig a közelében maradtam...csata ide...vagy oda...hisz...a hordozó
képes egymaga is változtatni a csata menetén........

igen, ha tud játszani.
és ha top tier :)
és ha az ellenfél hordozója nem vadászos setuppal közlekedik :)

alapvetően az van, hogy első körben a másik CV gyakran megtámad, oda jó lenne ha minimum 1 cirkáló maradna segíteni, néha marad, gyakrabban nem.
utána elmehet lőni valamit, mert ha megnyered neki a csatát úgy, hogy egész meccsen rád vigyázott feleslegesen, akkor elcseszted a dupláját ugye, ráadásul a csapatnak meg nagyon hiányozni fog az ágyúja a fronton.

és a második veszélyforrás, 10 perc után ha marad nyitott frontszakasz, számítani lehet, és kell az átsuttyanó rombolókra, ez ellen ad valamekkora védelmet, ha mész a csapat után óvatosan, illetve folyamatosan képben van a térképen történő dolgokkal.

egyébként ha 20km-re vannak tőled, és megcsíp egy romboló, akkor már hiába jönne vissza halott a CV, ő maga meg hosszú percekre kiesik a frontról, ezért is érdemes menni a csapat után, óvatosan persze, mert hiába gyors a CV gyakran van olyan, hogy az elötte lévő "fő erőt" agyonvágják, és akkor menekülhet visszafele...

mindegy, valahogy éljed túl a boguet, independence már tud szaladni :)

ui, multkor Mutsukival, (37 csomó max sebesség) mentem Shokaku után, (34 csomó) néha küldött bombázót, és egyszerűen nem értem utol, 4-5 percig üldöztem, aztán lebombázott, és ennyi...

• Tutajos
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #5825 Írta: Tutajos
Tutajos válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok !

Mennyire "normális" az a cytu ami abból áll,hogy idézőjeles 2m.rel előtted válik láthatóvá az ellenséges romboló ???

Oldalmegjelenítési idő: 0.463 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.