Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4081 Írta: PzPuma
PzPuma válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: Ilyen kérdések feltevésekor nagyon mélyen hallgatni szoktam a játék alatt. Az esetek nagy részében rosszul jön ki a dolog ( ****a anyázás, játék szidása, további értelmes - magyar - megnyilvánulás) Maximum, ha valaki rám köszön a játékban, mert valahonnan felismert, köszönök neki természetesen.

Ezzel én is pontosan így vagyok, sajnos az évek alatt (wot majd wows) jobbnak láttam ha csak figyelem a többi hazafi játékát.
Max akkor akkor kapcsolódok be ha necces a csata és van esély lehozni így próbálok segíteni, vagy összefogni de ez is ritka.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4083 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem nem rossz a coop csata, igaz én csak új hajóknál használom 1-2 meccsre. Hiába na, át kell állni az előző "jószágról". ;)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4085 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Jó nyugodtabb vizeken evezni, de:

- kevesebb a credit és az XP
- nincs nyeremény plecsni (ami nem akkora baj, van már elég), és nincs zászló (ez utóbbi sokkal nagyobb baj, mert magasabb szinten felkívánom használni majd amit addig gyűjtöttem)

Van már pár darab zászló a raktárban.

Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Trucker39 által.

Több
9 éve 3 hónapja #4095 Írta: VIZIKANDÚR
VIZIKANDÚR válaszolt a következő témában: Dühöngő
Trucker39,-Nálad a pont!... ;)

Több
9 éve 3 hónapja #4120 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

GaiusHun írta:

ladanyi írta: Sajnos továbbra is igaz hogy coop csata. Az igazi játékosok zöme béna nyomorék. Ha marad ez a szerény 20-30000 játékosszám akkor sajnálattal kell tudásul venni, hogy a játék kuka. Addig még COOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil: Talán mert még nem találkoztál velünk, jobb játékosokkal. :woohoo:
Nos mindegy, a lényeg, a játék örömet okozzon neked! :cheer:
Én mindig azzal kezdem, megkérdezem magyar játékos van-e, és ha igen, megróbálunk összedolgozni.

2-3 kill meccsenként, neked is meg Pumának is, nemtom, nekem xar a win rate, de bízom benne hogy csak a random miatt, 50 csata nem csata semmilyen szempontból...

Shokakuval 46 csatám van most, 17 győzelem, ez 37%
ha 200 meccs után se változik, akkor komolyan el kell gondolkodjak mit meg hogyan kellene tovább, ugyanakkor én 46 nyolcas meccsre az átlagosan 1 killt, (48) ugyanúgy nem érzem kevésnek, mint a 93k átlagsebzést...

1,5-2 átlag hp-t lövök le, elsősorban csatahajókról persze, igaz ők meg kijavítják...

lehet jobban rá kellene mennem a frag lopásra...

ugyanakkor egyébként jóval több a döntetlen mint wotban...

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4122 Írta: hadtjuk
hadtjuk válaszolt a következő témában: Dühöngő
„ugyanakkor egyébként jóval több a döntetlen, mint wotban...”
Ez ellen nem tudtok ellenszert? Hol lehet kikapcsolni a rendes csatákat? A pontlevonogatósak maradhatnak, mert abban valaki mindig nyer. Bár tegnap ép akkor nyertünk csatát, miközben Phoneixel püföltem egy CV-t (persze nem sikerült kilőnöm, és még a társa is ott volt a közelbe…), de ez nem fájt annyira, amikor nyerő helyzetbe egy életben maradt miatt bukja mindkét csapat a másfeles szorzót…
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja hadtjuk által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.525 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.