Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #4063 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
köszi, hát küzdöttem rendesen ... 4 percnél még sehol nem volt az utolsó hajó, írtam cap, senkit nem érdekelt :sick:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #4069 Írta: Jacktor
Jacktor válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csodás amikor a csapat folyamatosan beleszarik ha az ember segítséget kér a csata elején. Aztán persze én vagyok a hülye noob hogy már az elején kicsap az első repülő salvo...

Mellékletek:

Több
9 éve 3 hónapja #4075 Írta: ladanyi
ladanyi válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sajnos továbbra is igaz hogy coop csata. Az igazi játékosok zöme béna nyomorék. Ha marad ez a szerény 20-30000 játékosszám akkor sajnálattal kell tudásul venni, hogy a játék kuka. Addig még COOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #4077 Írta: nagyfater
nagyfater válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Sajnos továbbra is igaz hogy coop csata. Az igazi játékosok zöme béna nyomorék. Ha marad ez a szerény 20-30000 játékosszám akkor sajnálattal kell tudásul venni, hogy a játék kuka. Addig még COOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sajnos igazat kel adnom neked én nem játszottam copp csatákat eddig de sajna rá fogok kényszerülni.Abban semmi jó nincs hogy a játék első 2-3 perce után 1-2 játékos marad 13 ellen.Az meg hogy ebből lehet tanulni már elnézést de nagy baromság,abból hogy egyszerre rád mennek 10 en nem tanulsz semmit.Rohadtul idegesítő mikor a topp 3 sebző között vagy 2-3 kíllel és egymásután bukod a csatákat 30. is akár.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja nagyfater által.

Több
9 éve 3 hónapja #4078 Írta: GaiusHun
GaiusHun válaszolt a következő témában: Dühöngő

ladanyi írta: Sajnos továbbra is igaz hogy coop csata. Az igazi játékosok zöme béna nyomorék. Ha marad ez a szerény 20-30000 játékosszám akkor sajnálattal kell tudásul venni, hogy a játék kuka. Addig még COOP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:evil: Talán mert még nem találkoztál velünk, jobb játékosokkal. :woohoo:
Nos mindegy, a lényeg, a játék örömet okozzon neked! :cheer:
Én mindig azzal kezdem, megkérdezem magyar játékos van-e, és ha igen, megróbálunk összedolgozni.

Több
9 éve 3 hónapja #4079 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ilyen kérdések feltevésekor nagyon mélyen hallgatni szoktam a játék alatt. Az esetek nagy részében rosszul jön ki a dolog ( ****a anyázás, játék szidása, további értelmes - magyar - megnyilvánulás) Maximum, ha valaki rám köszön a játékban, mert valahonnan felismert, köszönök neki természetesen.

Coop csatának is meg van a maga helye ebben a játékban. Talán nem lenne rossz ötlet, ha bevezetnék a WoT-ba is.

Magam részéről nem szívesen mennék Coop-ban már. Ha nagyon rosszul alakul a csata, legfeljebb kilépek. Egyenlőre nem büntetnek érte. Az idő számít nekem. Ha jónak tűnik a csapat, akkor küzdök az utolsó mentőcsónakig.

Oldalmegjelenítési idő: 0.414 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.