Érdekes
Most mentem egy pocsék kört a Kongoval, lövöm az Omaha-t, meg a Kuma-t, kapok 3 gyújtást, ami nem lenne gond, de az 45-ös japcsi hordozó mind a 3 torpedós raja engem lött, egyszere! Tülélési esély 0% volt, legalább a Kumat valahogy amgammal vittem, de 3 sebző lövés, 1 bombázó lelövése, 1 védés és egy robbantós medállom volt csak, és most nézem, hogy nyertünk...
Olyan küldim van, hogy sebezzek 30k-t egy csatában, Kongoval akartam...
Szerk: már megint?!
Kongo, ugyanaz a map, ugyanaz az oldal, ugyanoda megyek, megint csak 2 cirká jön velem, megint ott az egész ellen, de toirpedós repcsi nem jött. Húzok felfele, ororsz CA lö folyamatosan, égek mint a Rreichstag, majd elmegyek az egyik hordoznok mellett, majd köszöni, hogy thx, mikor mghal. Mégis mit várt?! Nem fogok Mur., Omaha, Clemson, Kongo és New York ellen menni, meghaltam pár sebzéssel -.-
Bukta lett, mert természetesen, mikor a csatahajóink a map közepén vannak...
Nem értem ezeket, általában ezen a mapen az északi oldal a C bázisra megy, ahogy az ellen is, ott tud rendesen harcolni, dfe most mindkét csatában a csapatom totál mást csinált. Játékélmény így elment
Wyoval lett sokkal jobb csillagozás, arra az oldalra mentem, ahol 1, azaz egy ellenséges hajó volt, akit nem tudtam eltalálni, majd a hordozó torpdói meg egy minekaze kilött, marha jó kör volt.