Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2885 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
:blink: Érdekes

Most mentem egy pocsék kört a Kongoval, lövöm az Omaha-t, meg a Kuma-t, kapok 3 gyújtást, ami nem lenne gond, de az 45-ös japcsi hordozó mind a 3 torpedós raja engem lött, egyszere! Tülélési esély 0% volt, legalább a Kumat valahogy amgammal vittem, de 3 sebző lövés, 1 bombázó lelövése, 1 védés és egy robbantós medállom volt csak, és most nézem, hogy nyertünk...

Olyan küldim van, hogy sebezzek 30k-t egy csatában, Kongoval akartam... :whistle:

Szerk: már megint?!
Kongo, ugyanaz a map, ugyanaz az oldal, ugyanoda megyek, megint csak 2 cirká jön velem, megint ott az egész ellen, de toirpedós repcsi nem jött. Húzok felfele, ororsz CA lö folyamatosan, égek mint a Rreichstag, majd elmegyek az egyik hordoznok mellett, majd köszöni, hogy thx, mikor mghal. Mégis mit várt?! Nem fogok Mur., Omaha, Clemson, Kongo és New York ellen menni, meghaltam pár sebzéssel -.-
Bukta lett, mert természetesen, mikor a csatahajóink a map közepén vannak...

Nem értem ezeket, általában ezen a mapen az északi oldal a C bázisra megy, ahogy az ellen is, ott tud rendesen harcolni, dfe most mindkét csatában a csapatom totál mást csinált. Játékélmény így elment :S

Wyoval lett sokkal jobb csillagozás, arra az oldalra mentem, ahol 1, azaz egy ellenséges hajó volt, akit nem tudtam eltalálni, majd a hordozó torpdói meg egy minekaze kilött, marha jó kör volt.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2891 Írta: HunZsolt
HunZsolt válaszolt a következő témában: Dühöngő
2 napja nem játszottam gondoltam leszorzózok. Aha... :angry:

Több
9 éve 3 hónapja #2893 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő
Tervbe vettem hogy ma meg lesz a Cleveland.Egy egész jó csatával kezdtem az Omahával.Azóta csak bukta.... :)

Több
9 éve 3 hónapja #2894 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
nagyon vágytok arra a .... hajóra. Én meg már szabadulnék tőle, de még hetekig a nyakamon lesz. nagyon nem kedveljük egymást.

Több
9 éve 3 hónapja #2896 Írta: Blacus
Blacus válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: nagyon vágytok arra a .... hajóra. Én meg már szabadulnék tőle, de még hetekig a nyakamon lesz. nagyon nem kedveljük egymást.

Trucker39 azzal farmolok ez pont most volt jól keres

Több
9 éve 3 hónapja #2900 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: nagyon vágytok arra a .... hajóra. Én meg már szabadulnék tőle, de még hetekig a nyakamon lesz. nagyon nem kedveljük egymást.

Még coop csatában is tud jól keresni. Csak repülőből 12-t szedett le, pedig még a 4-es kapitányi képesség meg sincs a légvédelemhez.

Oldalmegjelenítési idő: 0.393 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.