Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #3102 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Hááát ... pedig az Atago - k pont most tudnának aprítani, amíg kevés a tier 8-9-10 - es hajó ... pár hónap múlva már biztos több lesz, és akkor nem mindig lesznek top tier - ek

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #3105 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Premium hajó(tank, repülő) betegség. Elébb-utóbb vagy nerfelik őket, vagy a fejükre nő a játékos társadalom.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 3 hónapja #3119 Írta: Bard9999
Bard9999 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az MM érdekesen kezeli az Atago-kat. Nagyon ritkán rak top tiernek egyedül. Többségében a másik oldalt is ugyan ilyen hajók vannak, tehát máris ugrott a hajó nyújtotta előny. Ráadásul iszonyúan sok az idióta, aki megvette az atago-t ( én is közéjük tartozom ami a megvételt illeti ), de játszani nem tud. Azt hiszi, hogy egy sérthetetlen hajót vett, berongyol a szigetek közé vele, ahol 2 percen belül a tenger fenekén is landol. Minden 3 Atagoval vívott csatából 2 vesztes még Coop-ban is.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: James Onedin

Több
9 éve 3 hónapja #3121 Írta: Sith7
Sith7 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Engem tegnap 2 csatában is Atago szedett ki, igaz csak tier 6 - os cirkálóban voltam ...

Remélem lesz valamikor tesztszerver, vagy valami ismerősöm megveszi, és akkor kölcsönkérem az acc -ját, és pár kör erejéig ki tudom próbálni, mert most teljes bizonytalanságban vagyok :blink:

Több
9 éve 3 hónapja #3127 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Az a vicc, hogy csak AP-val löttem, és az egyikről többször pattantam az odaláról (0 sebzés)

Nagy nehzen de sikerült lecsillagozni a drágát (napi eredmény, 2 felvonással)

Kongo victory (korábbiak elégé rosszak voltak)

nicho pár medállal B)

Legalább a 90k sebzéses napi küldit 3 csata alatt letudtam, Kongoval :silly:

Furu meg...

A 2 dd-ről (clemson, nochilas, HE-vel pattantam le, többször is! Jó, pár lövést szemből adtam le nekik (ők úgy álltak), és az oldalsó lemezeket találták el, de HE-vel jó lepattanni, épphogy túléltem :S

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #3133 Írta: HunZsolt
HunZsolt válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a fredbm nevü ... nekem jött oldalról utána meg belémlőtt és kigyújtott,majd mikor jelentettem még ő írta be nekem,hogy legközelebb ne menjek neki :sick: Természetesen a végére kiderült,hogy magyar,mert addig angolul próbált okoskodni.

Ja és persze egyből rohant foglalni botok ellen innen is gratulálok...
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Jacktor által.

Oldalmegjelenítési idő: 0.391 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.