Sziasztok,
tegnap én is megkaptam a "camper noob" kitüntetést a csapattól.
Pedig én csak jót akartam.
Mzogival voltam csatában. Nállunk volt még egy Tier4-es romboló, az ellennél Tier 4-ben egy cirkáló és egy csatahajó. Nállunk 1 hordozó, az ellennél 2 (Tier 5 és 6). Mondom itt se fog sok babér teremni nekem, de hát ha ennyi repülő lesz az égen, majd védem kicsit a hordozónkat, megpróbálok lelőni 1-2 gépet (úgyis küldi is volt rá). Tudom nem a legjobb a légvédelmem, de legalább zavartam volna őket, növelve a mi hordozónk túlélési esélyeit.
Elindult a csata, én szépen követem a hordozónkat. Csata folyamán leadtam tornyonként 5 lövést egy cirkálóra, ezzel kihúzva a szarból a mienket. De mást nem sikerült összehozni, mert egy szál repülő sem jött arra. Csata vége felé, elkezdtem kapni a csapattól a szöveget, hogy mit keresek hátul, meg mekkora noob vagyok. Írom nekik, hogy miért voltam hátul, erre még a hordozó is lebasz, hogy neki nem kell segítség, mert ő folyamatosan manőverezik.
Ekkor elindultam, és megmentettem az egyik cirkálónkat. Nekünk még volt 4 hajónk rajtam kívül, és ők foglalták a bázist, az ellennek 1 hajója volt, az is AFK (többen is írták az ellen csapatából, elárulva a pozícióját is).
Lejárt az idő döntetlen. De azért a végére, még páran engem tettek felelőssé, hogy nem nyertünk.
Kicsit fölbaszódtam. Nem igaz, hogy pont az és Tier 4-es csatahajóm hiányzott, főleg úgy hogy nem is nagyon tudom még használni. Ha előre mentem volna, engem simán elsűlyesztenek. Nem egy ilyen csatám volt már. De nem is az a lényeg. Nem azért maradtam hátul, mert féltettem a hajóm, hanem mert a hordozót akartam támogatni.
Más csatákban mindig azon sírnak a hordozósok, hogy nem védi őket senki. Én is sokszor kérem (ha hordozóval játszom), hogy legalább 1 hajó maradjon zavarni az ellenséges repülőket.
Szóval nem értem miért kell valakit anyával szidni, csakazért mert jót akart, de nem jött be. Fordított esetben én örültem volna, hogy van mellettem valaki, ha másra nem is jó, de benyel helyettem pár topedót, és zavarja a gépeket.
De mindegy, csak ha már dühöngő, akkor gondoltam ide leírom.