Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #2920 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mentem 2 kör Kongot, kicsitt már másabb a lelki állapotom, nincs wotnál vagy wows déellött

Kár, hogy lejárt az idő :/

De jó, hogy +3-as mm-et kapott pár hajó O.o

Másik meg sajnos bukta, mit csinált a csapat?

Clear Sky meg csak 30 repcsiért jár :( :D
Clemseon meg elnézett valamit, mellém jött, torpedózott, csak 1 talált a 6-ból, majd az újabb sorozatból mind eltévesztette. AP-val lőttem először, kigyulladt (AP-val?), majd HE-vel bevégeztetett :evil:

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 3 hónapja #2921 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Trucker39 írta: nagyon vágytok arra a .... hajóra. Én meg már szabadulnék tőle, de még hetekig a nyakamon lesz. nagyon nem kedveljük egymást.

2 csata,stock állapotban,2 nagyon csúnya bukta. :) De tűzerő már így is van nála... :)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2925 Írta: stevedoki
stevedoki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nyertünk, ma ez volt az első csatám.

Mégis mérges vagyok, ideértek az agyhalottak is. Elözmény: nagyon helpezett, beírtam, hogy OK. Mármint indulok felé, ezt úgy értettem, mert a nevéből nem derült ki, hogy magyar. A többi már látszik. Remélem lesz itt is chat off beállítás.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja stevedoki által.

Több
9 éve 3 hónapja #2944 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez a csata se engem minősít hanem a többieket :sick:

Több
9 éve 3 hónapja #2946 Írta: Red_Doki
Red_Doki válaszolt a következő témában: Dühöngő
Sziasztok,

tegnap én is megkaptam a "camper noob" kitüntetést a csapattól.
Pedig én csak jót akartam.
Mzogival voltam csatában. Nállunk volt még egy Tier4-es romboló, az ellennél Tier 4-ben egy cirkáló és egy csatahajó. Nállunk 1 hordozó, az ellennél 2 (Tier 5 és 6). Mondom itt se fog sok babér teremni nekem, de hát ha ennyi repülő lesz az égen, majd védem kicsit a hordozónkat, megpróbálok lelőni 1-2 gépet (úgyis küldi is volt rá). Tudom nem a legjobb a légvédelmem, de legalább zavartam volna őket, növelve a mi hordozónk túlélési esélyeit.
Elindult a csata, én szépen követem a hordozónkat. Csata folyamán leadtam tornyonként 5 lövést egy cirkálóra, ezzel kihúzva a szarból a mienket. De mást nem sikerült összehozni, mert egy szál repülő sem jött arra. Csata vége felé, elkezdtem kapni a csapattól a szöveget, hogy mit keresek hátul, meg mekkora noob vagyok. Írom nekik, hogy miért voltam hátul, erre még a hordozó is lebasz, hogy neki nem kell segítség, mert ő folyamatosan manőverezik.
Ekkor elindultam, és megmentettem az egyik cirkálónkat. Nekünk még volt 4 hajónk rajtam kívül, és ők foglalták a bázist, az ellennek 1 hajója volt, az is AFK (többen is írták az ellen csapatából, elárulva a pozícióját is).
Lejárt az idő döntetlen. De azért a végére, még páran engem tettek felelőssé, hogy nem nyertünk.

Kicsit fölbaszódtam. Nem igaz, hogy pont az és Tier 4-es csatahajóm hiányzott, főleg úgy hogy nem is nagyon tudom még használni. Ha előre mentem volna, engem simán elsűlyesztenek. Nem egy ilyen csatám volt már. De nem is az a lényeg. Nem azért maradtam hátul, mert féltettem a hajóm, hanem mert a hordozót akartam támogatni.
Más csatákban mindig azon sírnak a hordozósok, hogy nem védi őket senki. Én is sokszor kérem (ha hordozóval játszom), hogy legalább 1 hajó maradjon zavarni az ellenséges repülőket.

Szóval nem értem miért kell valakit anyával szidni, csakazért mert jót akart, de nem jött be. Fordított esetben én örültem volna, hogy van mellettem valaki, ha másra nem is jó, de benyel helyettem pár topedót, és zavarja a gépeket.

De mindegy, csak ha már dühöngő, akkor gondoltam ide leírom.

Több
9 éve 3 hónapja #2947 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Könyörgöm mondjatok valami jó taktikát, mert képtelen vagyok egy értelmes kört menni (Phoenix). A lövegek gyengék. Torpedó van, de legalább használni nem tudom (béna vagyok hozzá)..... Valami ötlet, Esetleg commander skillek?

Oldalmegjelenítési idő: 0.468 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.