- Köszönetek: 1488
Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!
Saját magát lőtte ki, kiírta xy destroyed by xy. Arra gondoltam, kitorpedózta magát, de azt hogy?Grievous írta: Ellen lőtte ki, vagy saját hajó? Már láttam olyant, hogy valaki torpedózott a meccs elején, mikor mindenki elindul
Látom hogy másoknál is így működik.Nekem már a wot-ban is az volt a bajom,hogy képes voltam egyedül menni egy oldalra.Ezt valahogy nem tudom kiverni magamból,itt is ezt csinálom.Természetesen meg esznek reggelire.Krisztian írta: Órákat tudok játszani úgy, hogy 1-et is nyernék, látom másnál is ez van. Ráadásul folyamatosan cheater-eznek, mert clev-el ellövök 17.5 km-re pl. Jah, van egy ilyen kapitány képzettség, ha nem tűnt volna fel, +20%. Gyorsan eljutottunk a tankos színvonalra játékosállományban. Amúgy nálam is a térkép 1-ik szélére mennek 2/3-ban, nem is akarnak csatázni. Aztán az mind vereség, meglepő mód.
Másik:
Arra van valakinek ötlete, hogy csata indulás után 20mp-el csapattárs kuma hogyan tudta magát kinyírni? Sajna messze volt, nem láttam. Még esetleg előtte kilőhette volna egy hordozónkat, vagy valami, ha már belépett játszani.
Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.