Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #2866 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Wowsban a sima csatában annyira nem gond, legalábbis eddig úgy tapasztaltam (ekkor mindkét csapat nagyja elindul egy irányba, vagy találkoznak, vagy mindkettő a másik bázisához ér.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2870 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Aha aztán rohangálhatsz fel alá anyomorult Clevelandel hogy kiszedd a rombolot a bázisrol persze mellete valami csatahajo.

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2880 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Órákat tudok játszani úgy, hogy 1-et is nyernék, látom másnál is ez van. Ráadásul folyamatosan cheater-eznek, mert clev-el ellövök 17.5 km-re pl. Jah, van egy ilyen kapitány képzettség, ha nem tűnt volna fel, +20%. Gyorsan eljutottunk a tankos színvonalra játékosállományban. Amúgy nálam is a térkép 1-ik szélére mennek 2/3-ban, nem is akarnak csatázni. Aztán az mind vereség, meglepő mód.
Másik:
Arra van valakinek ötlete, hogy csata indulás után 20mp-el csapattárs kuma hogyan tudta magát kinyírni? Sajna messze volt, nem láttam. Még esetleg előtte kilőhette volna egy hordozónkat, vagy valami, ha már belépett játszani.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 3 hónapja #2881 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ellen lőtte ki, vagy saját hajó? Már láttam olyant, hogy valaki torpedózott a meccs elején, mikor mindenki elindul :side:

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja #2882 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő

Grievous írta: Ellen lőtte ki, vagy saját hajó? Már láttam olyant, hogy valaki torpedózott a meccs elején, mikor mindenki elindul :side:

Saját magát lőtte ki, kiírta xy destroyed by xy. Arra gondoltam, kitorpedózta magát, de azt hogy?

Több
9 éve 3 hónapja #2884 Írta: James Onedin
James Onedin válaszolt a következő témában: Dühöngő

Krisztian írta: Órákat tudok játszani úgy, hogy 1-et is nyernék, látom másnál is ez van. Ráadásul folyamatosan cheater-eznek, mert clev-el ellövök 17.5 km-re pl. Jah, van egy ilyen kapitány képzettség, ha nem tűnt volna fel, +20%. Gyorsan eljutottunk a tankos színvonalra játékosállományban. Amúgy nálam is a térkép 1-ik szélére mennek 2/3-ban, nem is akarnak csatázni. Aztán az mind vereség, meglepő mód.
Másik:
Arra van valakinek ötlete, hogy csata indulás után 20mp-el csapattárs kuma hogyan tudta magát kinyírni? Sajna messze volt, nem láttam. Még esetleg előtte kilőhette volna egy hordozónkat, vagy valami, ha már belépett játszani.

Látom hogy másoknál is így működik.Nekem már a wot-ban is az volt a bajom,hogy képes voltam egyedül menni egy oldalra.Ezt valahogy nem tudom kiverni magamból,itt is ezt csinálom.Természetesen meg esznek reggelire. :)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58

Oldalmegjelenítési idő: 0.369 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.