Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 3 hónapja #2951 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Red_Doki:
Myoginak, ha jl rém,lik, a légvédelme nem túl jó, Kongon ez már változik (asszem max 15 gépet szedtem el vele eddig). +2-3-as tierben is lehet valamit csinálni azokkal az ágyúkkal, Kongon is ugyanaz van, használd a lőtáávot, nagy eséllyel sok lövés félremegy, de van esély sebzésre. Maradj 2-3. sorban

Doktoruur:
Nekem eddig a 4-es cirkálóval nem volt gondom, most tartok ott, hogy az Omahara kell az xp. Torpedókat felejtsd el, 5.5 km-es hatótávolsággal max közelharcban érnek valamit. Ágyúk tekintetében kicsit hasonlít elődjére, mert tudja adni az áldást kb 7 másodpercenként (oldalanként 5 ágyú van c testen). Gyors, használd ki ezt a tulajdonságát.
De egy szakértő le tudja írni, hogy, mi merre :)
Nekem skillekből egy 6. érzék + löveg forgást segítő skill van csak (1 skill pointtal vettem kapitányt, majd összejött 2, alacsony szinten nem nehéz összedobni)
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Red_Doki, Doktoruur

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• Krisztian
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2955 Írta: Krisztian
Krisztian válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem 155 mm ágyú alatt a legjobb skillezés a basic lövés, 2. a távoli tüzelés előrejelzés, 3. opcionális, én torpedó észlelésre raktam, 4. az advanced tüzelés (+20% lőtáv a fő ágyúra is!). Ez 10 pont, kb 100K xp. Utána már nagyon belassul. Ez amerikai ágon clevelandik össze is jön. Szerintem a 6. érzék csak dd-kre jó, amint lősz, úgyis látnak, nagyon megnő az észlelhetőség. Viszont pont a főnixen nagyon jó a távoli ágyú előrejelző, mert ki tudsz fordulni egy távoli sorozat elől. Főnixel nekem sem volt gondom, lőtávhatáron kell forogni, és szórni a népet. BB DD CV He lőszer, cirkálóra meg mehet a He, ha belőtted a közepét, és picit közelebb jött, mehet az AP sorozat. Én csak akkor torpedóztam, ha vki kibukkant sziget mögül, olyankor életet menthet, de arra bazírozni értelmetlen, szétkapnak közelebb, eléggé sérülékeny a hajó.
Hasonló hajó a murmansk, tegnap felküldtem még a repülőt is, és 20+km-ről voltak találataim egy kongón. Szal rá kell érezni a távoli célok előretartására, viszont mivel a másik vissza se tud lőni, ajándék sebzés minden találat.
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Krisztian által.

Több
9 éve 3 hónapja #2958 Írta: Doktoruur
Doktoruur válaszolt a következő témában: Dühöngő
Köszi srácok! Most már alakulgat a dolog. Igaz egy kis free ráment a fejlesztésre, de azért ez így már más. :)

Több
9 éve 3 hónapja - 9 éve 3 hónapja #2960 Írta: Grievous
Kezdem utálni mint a Furut, mint pedig az fps eséseket, most is: Two Brothers (vagy mi a map neve), északi oldal, 4 bázisos. Maradok A pontnál ott a kis szorosnál mert jön egy Clemson, de nem tudom megölni HE-vel, csak fél hp-t szedem le, de ő kiszed 4 torpedóval -.- FPS szám jó alacsony, ok, hogy csak 3 toronnyal tudtam lőni, de azért pár fps-sel sokat lehet látni. Majd a Hordozók leszedik bombázókkal. 5 találat, 2 kritikus, 1 bázisvédés, jó meccs :S

Szerk: elnéztem a dd típusát, nicholas volt...

Kövi bukta vele

Wyo bukta, credit pedig szép volt :(

És Furu bukta, amit már sajnálok kategória

Volt egy Minekaze csillagozás, jó volt, de valamiért nem akptam jelentést róla. Meghaltam, kiléptem a csatából és game-ből is, belépéskor semmilyen jelentés se fogadott, normális? (nagy eséllyel kilépéskor kaphattam meg)
Utolsó szerkesztés: 9 éve 3 hónapja Grievous által.

Több
9 éve 3 hónapja #2990 Írta: Grievous
Mi a franc?! 1v1-ben az Isoakze-t nem tudtam megölni és én meghaltam?! 7. bukta csak ma vele -.-

Több
9 éve 3 hónapja #3008 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Nem tudom mit csináljak még? :sick:

Oldalmegjelenítési idő: 0.410 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.