Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 4 hónapja #1955 Írta: Smithy87
Smithy87 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szia később jobb lesz. Az amcsi csatahajók tele lesznek rakva vele és ha a játékosok megtanulják használni a hajókat meg pláne. Nekem volt hordozóval oylan csatám ahol alig lőttem valamit 2 cirkáló + a csatahjók légvédelme már oda úton ledarált mindent.

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

Több
9 éve 4 hónapja #1957 Írta: argaies
argaies válaszolt a következő témában: Dühöngő
Alacsony szinten egyik hajónak sincs számottevő légvédelme vagy ha van is csak önvédelemre jó. Kb tier 5-től ez változik, az egymáshoz közel haladó hajók légvédelme besegít a másiknak, összeadódik a légvédelem. Ha a játékosok megtanulják, hogy "alakzatban" érdemes fogadni a repülőket, a carriernek nem sok esélye van.
Ezt kombinálva kitérő manőverrel, - a repülő körözni kényszerül az ideális támadáshoz, - gyakran egy gép sem tér haza a támadásból.

Több
9 éve 4 hónapja #1958 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Van azon légvédelem, de olyan kevés, hogy még sirályokat sem tudnának vele lelőni.

Olvasgatom más fórumokon is, hogy hordozó=Arty. Nagy hibának tartom ez a nézőpontot. Több okból is.

Az el kell ismerni, de erre úgyis mindenki magától rájön, hogy aki csatahajóval akar egyedül rambózni, az rendkívül hamar a víz alatt fogja magát találni. Tudom, hogy nehéz meg macerás, de csatahajóval hátul kell maradni. Rombolók, cirkálók (egy része) menjen csak előre, csata hajók meg szépen maradjanak a hátsó sorokban.
A másik dolog, amit csatahajósnak szintén macerás, de szükségszerű, hogy kerítsen maga mellé szakasztársat, aki olyan cirkálót húz, amin legalább van megfelelő légvédelem és hajlandó arra, hogy kísérje a csatahajót. Így válik a csatahajó osztály igazán hatékonnyá és veszélyessé.

Több
9 éve 4 hónapja #1959 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem ezek a csapattársak. Myogival megyek, mögöttem Wickes, elindítja a torpedóit, úgy hogy eltaláljon és megöljön! Utána írja, hogy sorry, miután beírtam ,hogy thanks. De mit akart torpedózni, ha a legközelebbi ellenfél, hozzám(!) 5 km-re volt és annak a kis izének 4.5km a hatósugara?! -.-
813 xp, 50k credit (szorozva +1k xp), 9 találat, 1 citadella, 1 kill (egymás után kaptam 2 heavy damage-et) Ja, csak én haltam meg egeydül a csapatban, thanks dd...

Kongoval meg 13 találatra (18k damage, AP9, 1 killre, és döntetlenre lett 400 xp (így se voltam utolsó, csak 3. alulról), remek nap.

Több
9 éve 4 hónapja #1961 Írta: Dzsinn
Dzsinn válaszolt a következő témában: Dühöngő
Mert azt hiszik,hogy a torpedo mindenható :lol: Zseniális némelyik romboló "kapitány"
Nyomja a füstöt lapul,de a légvédelmet nem kapcsolja le,persze abban a pillanatban kapja az áldást,utána meg kapom,hogy"Cheater" ;)

De azt tényleg nem értem,hogy alighogy betöltött a torpedo már inditják a vakvilágba..
Minek? Rengeteg videó,forum szól a játékról kicsit belekéne pislogni néha.

A legjobb amikor az egyik Phoenix közölte,hogy az ö torpedoja elmegy 20km-re :lol:

Több
9 éve 4 hónapja #1963 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
lol, vajon mit ivott? :D

Mi ez az fps ugrások?! Van 20-25, majd hirtelen a semmitől leesik 1-re. Pl most Kuma-val emiatt haltam meg (meg persze, hogy engem torpedóz meg az egyetlen hordozó a map-en, meg a Yuubari)

Oldalmegjelenítési idő: 0.425 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.