Minden, ami nem a játékkal kapcsolatos...

Dühöngő

Több
9 éve 2 hónapja #12726 Írta: vonKurz
vonKurz válaszolt a következő témában: Dühöngő

vcsaba1968 írta:

zstorok75 írta:

Gizmo írta: ....
Másik...geci repülő 0,6km-ről dobja a torpedót....azt maximum átugrani lehet de kikerülni nem. Na újabb menet a mamára a fejlesztőknek....:(

Azt nem tudom megfigyelte e már valaki, hogy a rombolók torpedóinak, 0 az élesedési távolsága. Gyakorlatilag, amint a vízbe ér, már éles is...

Nem egyszer láttam, hogy a romboló pár méterről engedte el egy csatahajó mellett, és mind robbant! Miért!?

Ha a repülőknél van, akkor a rombolóknál miért nincs?
Ha jól tudom, a gyakorlatban ott is volt, bár más volt a szerepe...

Van élesedési táv.Kezdöként simán elöttem a csatahajo allat.

igy van, ahogy repulonek is 50-100 m, nemtom mennyi, ugy rombinak is. de 100m az kozel az osszeeres hatara am ha kivulrol nezed :D 2-300m egy csatahajo szerintem...

probald ki barmilyen rombi/cirkaloval, hogy a torpedosav, ahova loni tudsz, nem a hajonal kezdodik, kicsit messzebb...

Kérjük, hogy Bejelentkezés vagy , hogy csatlakozhass a beszélgetéshez!

• vcsaba1968
  • Látogató
  • Látogató
9 éve 2 hónapja #12728 Írta: vcsaba1968
vcsaba1968 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Ez nem olyan bonyolulz a torpedok a zöld sávban élnek azon belül-kivül nem.

Több
9 éve 2 hónapja #12748 Írta: Grievous
Grievous válaszolt a következő témában: Dühöngő
Istenem, most mentem Nagatoval. Az RNGnek hála csak 30k sebzésem lett, mielőtt kaptam volna egy citadellát, ilt egy sor torpedót, amitől elsüllyedtem. Komolyan, lassan eladom ezt a vackot.

Több
9 éve 2 hónapja - 9 éve 2 hónapja #12765 Írta: BigaC
BigaC válaszolt a következő témában: Dühöngő
Szerintem engem nem tudtok überelni.
Beraktam a pizzát a sütőbe, addig mondom pont tolok egy csatát.
Kettő lett belőle...
A csata eredménye: 7 tűz és 1 elégett hawaii-pizza. :angry:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 2 hónapja BigaC által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: Szete58, zstorok75, Lajler, Gneisenau67

Több
9 éve 2 hónapja #12781 Írta: Gneisenau67
Gneisenau67 válaszolt a következő témában: Dühöngő
Csaták végén, amikor már - esetleg - csak foglalni kell és eleget tettem le az asztalra, hogy a kitüntető "noob" nevet ne ragasszák rám, néha hajóorrnézetből
személtem a tájat, viszonylag jól szimulálja a hajóutat (eget, vizet, tájat) a játék.

Volt olyan, hogy egy ideges, engem megpillantó ellenfél épp arra a hajóorra pottyantott egy HE-t, de az sem zavart különösképpen. :)

Több
9 éve 2 hónapja #12785 Írta: Trucker39
Trucker39 válaszolt a következő témában: Dühöngő
A hajó orr alatt mit értesz?

Ha a hídról (nézet), akkor ismerős a dolog. Ugyan nem volt még itt kérdés, hogy ki honnan irányítja a hajóját, de ha már felmerült a dolog, akkor én mindig a hajó hídról irányítok. Ugye van tartalék híd hátul is, ha épp menekülés van. E mellet természetesen a tűzvezető központból. Sajnos a torpedó vetésnél nálam nagyon kizoomol a játék, biztos valamelyik MOD kavarhat be, de ha tehetném, azt is a hídról irányítanám. ;)

A távoli, majdnem felül nézetes irányítást nem kedvelem, ha nem muszáj, nem is használom.

Oldalmegjelenítési idő: 0.455 másodperc

Fórum hozzászólások

• Nincs üzenet

Please publish modules in offcanvas position.

Ez a weboldal sütiket használ annak biztosítására, hogy Ön a lehető legjobb élményben részesüljön oldalunkon.